Κώστας Μουτζούρης: “Δεν είναι δυνατόν να μην διαθέτει κολυμβητήριο η Μυτιλήνη…”

moutzouris-kolimvitirio

Με επιστολή που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Κώστας Μουτζούρης, παίρνει θέση για το φλέγον θέμα του Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης και αναφέρει:

“Ενημερώθηκα από τον Λεσβιακό Τύπο για την αδυναμία υλοποιήσεως του έργου της υποστυλώσεως του κολυμβητηρίου Μυτιλήνης, λόγω καταλήψεως από υποστυλώματα της οδού εξόδου από τον λιμένα των φορτηγών οχημάτων.

Επικοινώνησα σήμερα με τον μελετητή του έργου της υποστυλώσεως Καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Κ. Σπυράκο, ο οποίος αποδέχεται να τροποποιήσει την μελέτη, ώστε να μην παρεμποδίζεται η οδός, αρκεί να του ζητηθεί.

Η Μυτιλήνη του ναυταθλητισμού δεν είναι δυνατόν να μην διαθέτει κολυμβητήριο, όπως όλες οι πόλεις και κωμοπόλεις της χώρας. Το υπάρχον, παρωχημένων προδιαγραφών και κατασκευασμένο σε θέση που εμποδίζει την ανάπτυξη του υπάρχοντα λιμένα, εξυπηρετεί σε κάποιο βαθμό τις ανάγκες της πόλεως και της νήσου. Έως ότου υπάρξει νέο κολυμβητήριο, αντάξιο της Μυτιλήνης, θα πρέπει να λειτουργεί το παλαιό.

Η ολοκληρώνουσα το έργο της Δημοτική Αρχή και η αναλαμβάνουσα καθήκοντα  νέα Αρχή του ναυταθλητή Σπύρου Γαληνού έχουν τον λόγο.”

Καθ. Κ. Ι. Μουτζούρης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο