Κύριοι Κυβερνώντες… Σε λίγα χρόνια οι μετανάστες θα αποτελούν το 50% της Ελλάδας !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-limani-134151

Αφόρητη έχει καταντήσει πλέον η κατάσταση στο Λιμάνι της Μυτιλήνης, με την εικόνα δεκάδων δύστυχων οικονομικών μεταναστών, να κοιμούνται στην προβλήτα σε κοινή θέα όλων.

Μικροί, μεγάλοι, παιδιά, βρέφη, ανάπηροι πολέμου, όλοι μαζί σε ένα απάνθρωπο στοίβαγμα ψυχών, που έρχονται στη χώρα μας γνωρίζοντας πλέον ότι το πέρασμα του στην Ελλάδα, είναι πιο ανώδυνο και πιο εύκολο.

Και μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, το Ελληνικό Κράτος αδυνατεί να δώσει μία αποτελεσματική λύση, σε αυτή τη χρόνια μάστιγα.

Δημοσιογραφικές έρευνες αποκαλύπτουν, ότι στα απέναντι Τουρκικά παράλια βρίσκονται 2.500.000 οικονομικοί μετανάστες, έτοιμοι να περάσουν στα Ελληνικά εδάφη.

Αν υπολογίσει κανείς  ότι οι νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας υπολογίζονται τώρα σε περίπου 2.500.000, τότε καταλαβαίνουμε όλοι ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια, το 50% των κατοίκων της Ελλάδας θα αποτελείται από αλλοδαπούς, με ότι αυτό συνεπάγεται !!!

metanastes-limani-134153

Οι καθημερινές αφίξεις οικονομικών μεταναστών στη Λέσβο, αποτελούν μεγάλο πονοκέφαλο για τις τοπικές αρχές.

Όσο κι αν θέλει κανείς να βοηθήσει τους πραγματικά αυτούς δύστυχους ανθρώπους, δεν μπορεί να παραβλέψει και τα προβλήματα που απορρέουν από όλη αυτή την κατάσταση.

Σχεδόν ολόκληρο το προσωπικό των αρχών ασφαλείας, Αστυνομίας, Λιμενικού, σε ορισμένες φορές ακόμα και του Στρατού, ασχολούνται με το μέγιστο αυτό πρόβλημα.

Οι άνδρες κυρίως του Λιμενικού και της Αστυνομίας έχουν χάσει τον ύπνο τους…

Πολλές φορές μάλιστα, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, κάνοντας επιτόπιους εράνους για να ταϊσουν μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και γυναίκες.

Δικαιολογημένες διαμαρτυρίες  όμως εκφράζουν και οι τοπικοί μας άρχοντες…

Όσο φιλόξενοι κι αν είναι οι Λέσβιοι πολίτες, κανείς δεν θέλει να βλέπει στους δρόμους να κυκλοφορούν άνθρωποι, που κουβαλούν στην πλάτη τους πόνο και δυστυχία.

metanastes-limani-134152

Πόσο μάλλον στη βιτρίνα του λιμανιού της Μυτιλήνης, όπου θα αρχίσουν να έρχονται σε λίγες ημέρες τα κρουαζιερόπλοια και οι τουρίστες θα βρίσκονται μπροστά στη θέα των στοιβαγμένων αυτών ψυχών, να κοιμούνται κατά γης…

Είναι λοιπόν καιρός, οι τοπικοί μας φορείς να κινητοποιηθούν άμεσα ώστε και οι δύστυχοι αυτοί άνθρωποι να βρουν το δρόμο τους, αλλά και η Λέσβος να βρει το δικό της !!!

Ναι… Δεν τους διώχνουμε…

Πρέπει και θέλουμε να τους βοηθήσουμε…

Όχι όμως την καλή αυτή διάθεση που έχουν οι Λέσβιοι πολίτες, να την εκμεταλλεύεται το ανάλγητο κράτος και να εφησυχάζει…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο