Κόντρα του Αιολικού με τον πρωτοπόρο Παναργειακό στον κατάμεστο Ταρλά (15:00)

aiolikos tarlas

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, που αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά τον Ταρλά, ο Αιολικός αντιμετωπίζει στις 15:00 τον πρωτοπόρο Παναργειακό, με στόχο να τον κερδίσει και να τον γκρεμίσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Άργους βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, έναντι 24 του Αιολικού, που βρίσκεται μόνος του στη δεύτερη θέση.

Ο τεχνικός του Αιολικού Βαγγέλης Γούτης, έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν πάση θυσία τη νίκη και τους τρεις υπέρ – πολύτιμους βαθμούς, που θα τους φέρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μάλιστα εκδόθηκε και το δελτίο του Κώστα Σπανού ο οποίος έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

Στην αντιπέρα όχθη, ο πρωτοπόρος Παναργειακός θα προσπαθήσει να φύγει αλώβητος από τη Μυτιλήνη, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του Αιολικού τον οποίο θεωρεί βασικό του αντίπαλο για την άνοδο στη Football League.

Η ιδιαίτερη σημασία του αγώνα για την ομάδα της Πελοποννήσου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι την ομάδα του Άργους συνοδεύει στη Μυτιλήνη ο Δήμαρχος της πόλης τους.

 

vathmologia-aiolikou-12

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο