Κλήση στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Σπ. Γαληνού αφού του έπιασαν τη θέση στο Δημαρχείο

dimarxeio-lesvou

Στο περιθώριο της σύσκεψης που έγινε πριν από λίγες ημέρες, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τις πρόσφατες καταστροφές, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός άρπαξε την ευκαιρία που βρήκε εκεί τον Λιμενάρχη Μυτιλήνης Εμμανουήλ Μαργωμένο και του ζήτησε να δείξει περισσότερη αυστηρότητα και ελέγχους, στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της Προκυμαίας.

Και φυσικά συμφωνούμε απόλυτα με την άποψη αυτή του Δημάρχου…

Όμως, ένα πουλάκι μας είπε, ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Σπύρος Γαληνός δεν έβρισκε χώρο μπροστά στο Δημαρχείο για να παρκάρει κι έτσι άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά στην Τράπεζα Ελλάδας, με αποτέλεσμα να εισπράξει – όπως επέβαλε ο νόμος – τη λυπητερή του.

Ο Σπύρος Γαληνός δεν βρήκε θέση να παρκάρει μπροστά στο Δημαρχείο, παρ’ ότι το Λιμενικό έχει παραχωρήσει επί Δημαρχίας Βουνάτσου τρεις θέσεις, για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου.

Όμως τις θέσεις αυτές, κάποιοι που δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι, τις επέκτειναν μέσω των πινακίδων στάθμευσης, για οκτώ περίπου αυτοκίνητα !!!

Έτσι παρκάρουν εκεί ανενόχλητοι και όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου…

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι, ότι οι θέσεις στάθμευσης που έχουν παραχωρηθεί από το Λιμενικό Ταμείο σε κάποιες Δημόσιες Υπηρεσίες – Περιφέρεια, Δήμος, Λιμεναρχείο, ΑΔΑ, Δημοτικό Θέατρο κλπ, αφορά τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα των φορέων αυτών και όχι φυσικά των υπαλλήλων τους.

Θα πρέπει λοιπόν οι άνδρες του Λιμεναρχείου, να εφαρμόζουν το νόμο σε όλους ανεξάρτητα τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις.

Όπως και το κάνουν…

Αλλιώς ο Δήμαρχος και ο κάθε Δήμαρχος, θα ψάχνει για τη θέση του και οι υπάλληλοί του θα κοιμούνται ήσυχοι…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο