Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη Τούρκου δουλέμπορου

jet ski

Εφιάλτης των Λιμενικών Αρχών και των κατοίκων των Μιστεγνών είχε γίνει ένας νεαρός Τούρκος δουλέμπορος ο οποίος με ένα υπέρ – ταχύπλοο jet ski μετέφερε δύο – δύο μετανάστες από τα Τουρκικά παράλια στις ακτές της Λέσβου έναντι αδράς αμοιβής.

Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος επί τρεις μήνες προσπαθούσαν να συλλάβουν τον Τούρκο δουλέμπορο ο οποίος κατάφερνε πάντα να ξεγλιστρά την τελευταία στιγμή σαν το χέλι.

Χθες όμως κατάφεραν να βάλουν τέλος στη δράση του και να τον συλλάβουν με κινηματογραφικό τρόπο ύστερα από επιχείρησε στη θάλασσα και στα βουνά που κράτησε περισσότερο από 6 ώρες.

Ο Τούρκος δουλέμπορος προσπάθησε να αποβιβάσει και πάλι δύο μετανάστες με το ταχύπλοο jet ski αλλά οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος του είχαν στήσει ενέδρα στη θαλάσσια περιοχή των Μιστεγνών και κατάφεραν να τον μπλοκάρουν.

Παρ’ όλα αυτά κατάφερε και πάλι να ξεφύγει πέφτοντας στη θάλασσα και κολυμπώντας σαν χέλι βγήκε στην ακτή και κατέφυγε στα γύρω βουνά.

Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος ήταν αποφασισμένοι με κάθε θυσία να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Έτσι μετά από έρευνες 6 και πλέον ωρών τον εντόπισαν χρησιμοποιώντας υπέρυθρες ακτίνες να είναι κρυμμένος μέσα σε έναν θάμνο.

Τον συνέλαβαν και ήδη παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη Τούρκου δουλέμπορου”

  1. Δημητρης

    Ξερετε τωρα…..Ελεύθερος με περιοριστικούς ορους.βρωμιάρηδες

Αφήστε ένα σχόλιο