ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Οι αίθουσες των σχολείων έχουν να καθαριστούν από πέρυσι !!!

sxoleia

Γονείς μαθητών των 6ου και 14ου σχολείων, κατήγγειλαν στο LesvosNews.gr, ότι οι αίθουσες των συγκεκριμένων σχολείων, αλλά και οι περιβάλλοντες  χώροι τους, έχουν να καθαριστούν από την περυσινή σχολική χρονιά.

Όπως τους είπαν οι δάσκαλοι των σχολείων αυτών, δεν έχουν πάει φέτος ακόμα οι καθαρίστριες και η κατάσταση είναι απελπιστική.

Χθες μάλιστα μιλώντας με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών τους, τους προέτρεπαν να πάρουν οι ίδιοι πρωτοβουλίες και να καθαρίσουν τα σχολεία, για να μπορέσουν τα παιδιά να κάνουν τα μαθήματά τους, σε ανθρώπινες συνθήκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα θρανία, τα γραφεία, οι καρέκλες, είναι γεμάτα σκόνες και ακαθαρσίες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στους πέριξ χώρους, ενώ στην ίδια κατάσταση, βρίσκονται και πολλά άλλα σχολεία της Λέσβου.

copy-senter-1

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Οι αίθουσες των σχολείων έχουν να καθαριστούν από πέρυσι !!!”

  1. magge

    Δικογραφία σε βάρος υπαλλήλου δημοσίου φορέα, για παράβαση καθήκοντος, σχηματίστηκε εχθές το απόγευμα από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος της υπαλλήλου, προηγήθηκε καταγγελία από 41χρονη ημεδαπή, σύμφωνα με την οποία, η προαναφερόμενη υπάλληλος δεν προέβη στις προβλεπόμενες από την διοικητική διαδικασία ενέργειες, που αφορούσαν σε διεκπεραίωση υπόθεσής της.

    Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.
    Με βάση νεότερες πληροφορίες του Fm 100, η δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν της καταγγελίας της 41χρονης με τη μεσολάβηση νομικού, στρέφεται κατά της Προϊσταμένης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λέσβου κ. Αναστασίας Τσολερίδου

Αφήστε ένα σχόλιο