ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Επιθετική συμπεριφορά μαθητή σε Δημοτικό Σχολείο της Μυτιλήνης;

dimotiko-sxoleio-11

Σοβαρότατο πρόβλημα υπάρχει σύμφωνα με καταγγελίες γονιών σε Δημοτικό Σχολείο της Μυτιλήνης, εξ αιτίας επιθετικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς μαθητή της 4ης Δημοτικού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα καταγγελόμενα, από την αρχή της φετινής σχολικής, ο εν λόγω μαθητής έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παιδιών στα διαλείμματα, ιδιαίτερα σε μαθητές των μικρότερων τάξεων.

Οι γονείς των παιδιών έχουν εκφράσει κατ’ επανάληψη τα παράπονά τους στο διευθυντή του σχολείου, ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες κατεγγελίες, έχουν ενημερώσει και την Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι στο σχολείο, ενώ ο πατέρας του “άτακτου” μαθητή, υποστηρίζει ότι το παιδί του έχει άψογη συμπεριφορά, απέναντι σε όλα τα παιδιά.

Θεωρούμε ότι το θέμα πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους του σχολείου, οι οποίοι με κατάλληλες οδηγίες, θα πρέπει αν όντως συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα να συνετίσουν τον άτακτο μαθητή, για το καλό όλων και πολύ περισσότερο για τον ίδιο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Επιθετική συμπεριφορά μαθητή σε Δημοτικό Σχολείο της Μυτιλήνης;”

 1. Ταξούλα Μ

  Δεν υπάρχουν κακά παιδιά αλλά κακοί άνθρωποι που αντί να αγκαλιάσουν τα παιδιά αυτά και να τα συμπαρασταθούν δίχνουν το κακό πρόσωπο και την άσχημη ψυχή τους καταγγέλοντας,συνομοτόντας εναντίον ενός παιδιού που με τον Α ή Β λόγο θέλει να φωνάξει σε όλους να το προσέξουν και να το βοηθήσουν τα βάζει με τα μικρά παιδιά γιατί τα μεγαλύτερα ίσως του έχουν φερθεί με τον ίδιο τρόπο..Ο κάθε σύλλογος γονέων που λαμβάνει τις συμμετοχές των παιδιών δεν έχει το δικαίωμα να εκτωπίζει και να δισφημίζει την ενεργητικότητα ενός παιδιού..βρισκόμαστε σε εποχή οικονομικής εξάντλησης και οι σύλλογοι να προσέχουν τα παιδιά αυτά που έχουν… προστατεύονται κάτω από την ομπρέλα των πλούσιων γονειών τους..Λυπάμαι γιαυτά που διαβάζω και για τους ανθρώπους που βλέπουν τα παιδιά οτι είναι κατωτέρου Θεού…ΛΥΠΑΜΑΙ..

 2. ΓΙΩΤΑ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ.
  Η ΒΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΣΚΗΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ
  ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
  ΠΛΟΥΣΙΩΝ Η ΦΤΩΧΩΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ Τ Α Ξ Η, ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑ Σ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ
  ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  1. nms

   Δεν νομίζω να κάνουμε εμείς κάποια αναφορά σε πλούσια και φτωχά παιδιά… Και σαφώς τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει να επιλύονται από τους δασκάλους των σχολείων και όχι από εισαγγελείς…

Αφήστε ένα σχόλιο