ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Γυναίκα με πρόβλημα στον πνεύμονα ζει και αναπνέει μέσα στα σ@@@ά…

 

limata oikias 1

Σε απόγνωση βρίσκεται η κ. Σκουταριώτου που διαμένει στην οδό Ποταμώνος 5
στην Επάνω Σκάλα.

Όπως μας καταγγέλει η ίδια στο LesvosNews.gr η υγεία της κινδυνεύει άμεσα αφού έχει μεγάλο πρόβλημα με τον πνεύμονά της και αναγκάζεται να ζει κάτω από τραγικές συνθήκες στο σπίτι της.

Κι αυτό γιατί λόγω κάποιας ανεξήγητης διαρροής εκτός του χώρου όπου μένει το σπίτι της πλημμυρίζει από βρώμικα νερά ακαθαρσίες και περιττώματα.

Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο ίδιο της το σπίτι αφού παντού υπάρχουν νερά και ακαθαρσίες ενώ η απίστευτη δυσοσμία που αναδύεται την αναγκάζουν να χρησιμοποιεί συνεχώς χλωρίνες απορρυπαντικά και αποσμητικά για να μην αναπνέει τις βρωμιές.

limata oikias 2

Η κ. Τσουκαλοχωρίτου έχει ζητήσει τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Εισαγγελίας Μυτιλήνης ώστε να βρεθεί η αιτία που το σπίτι της έχει γίνει ένα μεγάλος οχετός αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι που να την απαλλάξει από αυτό το μαρτύριο.

Όπως μας λέει η ίδια κατόπιν εισαγγελικής εντολής ήρθαν μία ημέρα υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου αλλά αποχώρησαν χωρίς να δώσουν μία λύση.

Η ίδια ζητά την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου ώστε να μεριμνήσουν οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΛ και να βρουν την αιτία που το σπίτι της πλημμυρίζει από βρωμιές και ακαθαρσίες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο