Καταγγελία της ΔΗ.ΠΑ.Κ. Λέσβου για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας

nosokomeio mytilinis

Με αφορμή την αναγγελία  νέας μετακινησης  ιατρου από το Βοστανειο η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Ιατρών Λέσβου καταγγέλει στο Λεσβιακό λαό τη συνεχιζόμενη αποψίλωση του Νοσοκομείου  και των κέντρων υγείας  του νησιού μας στο  όνομα των  χρόνιων ελλείψεων ιατρικού προσωπικού σε διάφορα  νησιά του Αιγαίου.

Η καινούργια μετακίνηση αφορα ιατρό νεφρολόγο στο νοσοκομειο της Λημνου. Η μετακίνηση αυτή επιβαρυνει  τη λειτουργια ενός τμηματος το οποιο δουλευει χαρη στην αυταπαρνηση του προσωπικου του και μονo

Κατανοούμε το  αμεσο πρόβλημα κυριως των αιμοκαθερομενων της Λημνου, όμως ως γιατροι γνωριζουμε πολύ καλα και τους διαβεβαιώνουμε ότι με πασαλείμματα του τυπου κάθε εβδομαδα και άλλος γιατρος, όχι μονο δε λυνεται τα προβλημα τους αλλά και η παρακολουθηση τους μοιραία θα είναι ελλειπης και καμια συνεχεια στη θεραπεία τους δε θα υπαρχει. Χρειαζονται μόνιμους γιατρους που θα γνωριζουν βαθεια  το προβλημα τους ώστε να παρεμβαινουν αναλογα.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Α) τη διοικηση του Βοστανειου να  μην πραγματοποιησει  καμια μετακινηση  ιατρου  από  νοσοκομειο.

Β) την ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΛΕΣΒΟΥ να υποστηριξει έμπρακτα  την αποφαση της για καμια μετακινηση ιατρου από το νησι .

Γ) τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΣΒΟΥ  να υπερασπισει αναλογη  απόφαση του

Δ) το συλλογο αιμοκαθερoμενων Λεσβου να διεκδικησει καμια μετακινηση γιατρου από  το νησι

Ε) Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΤΟΥ ΒΓΝΜ  να συμπαρασταθει στο δικαιο αιτημα μας ,γιατι αν σήμερα μετακινουνται οι γιατροι αυριο είναι η σειρα τους.

ΣΤ) Το ΛΑΟ της Λεσβου και τους μαζικους φορεις του να διεκδικήσουν  καμια μετακινηση  γιατρων από το ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ του νησιου, καλυψη των κενων  από μόνιμους ιατρους, με πληρη και αποκλειστική απασχοληση.

Κάλυψη όλων των αναγκων από μόνιμο προσωπικο όλων των ειδικοτητων, πληρους και αποκλειστικης απασχολησης

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ  ΥΓΕΙΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο