Καταγγελία από γυναίκα που πήγε να κάνει το εμβόλιό της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Νωρίς σήμερα το πρωί πήραμε μία καταγγελία από μία κυρία η οποία προσήλθε στο Εμβολιαστικό Κέντρο Μυτιλήνης στο Βοστάνειο Νοσοκομείο για να εμβολιαστεί…

Ούτε λίγο ούτε πολύ η καταγγέλλουσα μιλά για ανάρμοστη συμπεριφορά από μία νοσηλεύτρια αλλά και για κακές συνθήκες που επικρατούν στο χώρο όπου γίνονται οι εμβολιασμοί.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί, οι νοσηλεύτριες, το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και ο Διοικητής τους Γιώργος Καμπούρης προκειμένου να κρατήσουν όρθιο το νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μία καταγγελία που έχει μάλιστα και τόση σημασία για το ΕΣΥ όταν η κυβέρνηση δίνει αγώνα για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Πιστεύουμε ότι η καταγγελία έχει να κάνει με ένα μεμονωμένο περιστατικό και ο Γιώργος Καμπούρης πρέπει να επιληφθεί του θέματος όχι βέβαια για να τιμωρήσει κάποιον ή κάποιους αλλά για να δώσει τις συστάσεις τους προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε το κείμενο της καταγγελίας:

“Εμβολιαστικό νοσοκομείου Μυτιλήνης… πήγα να κάνω την πρώτη δόση μπαίνω μέσα κ σε μια αίθουσα ένα μπάχαλο έρχεται μια σύριγγα κ λέω συγνώμη δεν θα βγάλετε το υγρό από το μπουκαλάκι μπροστά μου? Λέει όχι λέω δεν έχω το δικαίωμα να δω τι θα μπει στον οργανισμό μου? Λέει όχι ωραία πείτε μου που να πάω να δω αν έχω αυτό το δικαίωμα η όχι με ένα ύφος λέει θα πάρω την προτεταμένη να ρωτήσω .μια ευγενική κυρία μου λέει από το τηλ ότι έχω το δικαίωμα να ζητήσω να βγάλουν το σκεύασμα μπροστά μου κ το λέει στην άλλη μεταξύ τους κ μπροστά μας λένε δυνατά πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σήμερα των εμβολιαζομένων μου λέει αν θες να δεις το σκεύασμα θα περιμένεις με είχαν τρία τέταρτα να περιμένω ενώ μπροστά μου έχασαν δύο τις αισθήσεις τους ..έρχεται κάποια στιγμή μια δίπλα μου με το σκεύασμα κ μου λέει ειρωνικά “ότι θέλει ο πελάτης” της απαντώ ευγενικά δεν είμαι πελάτης συνάνθρωπος σας είμαι κ αγωνιώ όπως όλοι. ο γιατρός που φώναξαν για τον άνθρωπο που έχασε τις αισθήσεις του γνωστός μου κ ήρθε να .ου μιλήσει όταν έφυγα με πήρε ο γιατρός να μου πει ότι τον είδαν που μου μίλησε κ τον έβαλαν να με ρωτήσει αν τους τράβηξα βίντεο μην τους βγάλω στο διαδίκτυο”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο