Καμία ανακοίνωση της ΑΕΛΚ για το θέμα του Λέο… Τόση απόσταση υπήρχε;

aelk-leo

Περιμέναμε  να δούμε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ, μία ανακοίνωση για το διαζύγιο της ομάδας, με τον μέχρι πρότινος Βραζιλιάνο άσο της Λεοζίνιο.

Συνήθως η διοίκηση της Καλλονής, όταν λύνει τις συνεργασίες της με κάποιον συνεργάτη της, είτε αυτός είναι παίκτης, ή διοικητικός παράγοντας, εκδίδει μία επίσημη ανακοίνωση και μάλιστα εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη συνεργασία που είχαν και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Περιμέναμε να συμβεί το ίδιο και με τον Λεοζίνιο και θα λέγαμε, ότι ίσως να ήταν πολύ πιο “ζεστή” ανακοίνωση, για έναν παίκτη που πρόσφερε τα μέγιστα στην Καλλονή.

Ο Λέο ήταν ξεκάθαρα το ίνδαλμα των φιλάθλων της Λέσβου και μάλιστα τους είχε αναγκάσει πολλές φορές – όπως και τον Πρόεδρο της ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη – να πεταχτούν σαν ελατήρια από τις θέσεις τους, με τις μαγικές ενέργειες που έκανε και τα ονειρεμένα γκολ που σημείωνε.

Γιατί λοιπόν υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση, απέναντι σε έναν παίχτη, που ευθαρσώς θα το πούμε, εκτός από τη μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία, είναι και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Και αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα…

Θεωρούμε ότι ο Πρόεδρος της Καλλονής  Νίκος Μιχαλάκης, έπρεπε κατά την προσωπική μας ταπεινή άποψη, να κρατήσει “με νύχια και με δόντια” τον Λεοζίνιο στην ομάδα.

Ο Λέο πέρασε από πολλές ελληνικές ομάδες με πρώτη τον Ολυμπιακό όπου τον είχε φέρει ο μάγος Ριβάλντο.

Πέρυσι η απόδοσή του στα περισσότερα παιχνίδια της Καλλονής, δεν ήταν η αναμενόμενη…

Οι λόγοι που ο Λεοζίνιο δεν ήταν ο γνωστός Λέο σε όλους τους αγώνες, δεν ήταν αγωνιστικοί…

Δεν ξεχνάς τη μπάλα από τη μια στιγμή στην άλλη…

Ο Λέο είναι χαμηλών τόνων και δεν θα μιλήσει ποτέ για το θέμα αυτό…

Ίσως γι αυτό και η Καλλονή, δεν μπήκε στον κόπο να βγάλει μία ανακοίνωση και να του πει έστω ένα μικρό ευχαριστώ…

Δεν πειράζει…

Το λέμε εμείς και οι απλοί φίλαθλοι στον αγαπημένο μας Λέο…

Είναι αναμφισβήτητα, ο πιο σπουδαίος παίχτης, που πέρασε ποτέ από ομάδα της Λέσβου !!!

Λέο σ’ ευχαριστούμε για τις μαγικές στιγμές που μας χάρισες…

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Καμία ανακοίνωση της ΑΕΛΚ για το θέμα του Λέο… Τόση απόσταση υπήρχε;”

  1. ANONYMOS

    ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

  2. spartakos

    Συμφωνώ απόλυτα φίλε Γιάννη, γιατί η μέχρι τώρα επίσημη στάση της καλλονής(ΑΕΛΚ) ήταν αρκετά,σοβαρή και συνάμα, κρατούσε ένα υπέροχο πολιτισμό, με όλους τους εργαζόμενους της. Αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει με τον Λεοζινιο, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, για ένα ποδοσφαιριστη που κοσμουσε, κατά γενική ομολογία, τα ελληνικά γήπεδα, και όχι μόνο για μένα λόγο ότι ήταν και θα είναι φίλος μου. Παρασκήνια πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, και δεν στοιχίζει και τίποτα, ένα ευχαριστώ σε ένα ποδοσφαιριστη, που μαζί με τον Μαρτσελο, χωρίς να θέλω να αδικήσω τα άλλα παιδιά , κατέθεσαν την τεράστια εμπειρία τους και ψυχή στην ομάδα που αγάπησαν και οι δύο πάρα πολύ, και πίστεψε με, είμαι σε θέση να το γνωρίζω πολύ καλά αυτό, χωρίς να τρέμουν τα ποδαράκια τους,όταν έρχονταν αντιμέτωποι με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ. ΠΑΟΚ, όπως μερικών, μερικών.Και όσο για τον ΜΑΡΤΣΕΛΟ μιας και έγινε αναφορά στο όνομα του από εμένα , για την ιστορία να πω, ότι όταν ήρθε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αελκ , ήρθε χωρίς καν να υπογράψει συμβόλαιο, είπε, πρόεδρε δες με στο γήπεδο, και αν σου κάνω, πλήρωσε με, αν όχι παίρνω την οικογένεια μου και φεύγω χωρίς καμία υποχρέωση. Ποιος, ο μαρτσελο που πήρε την ομάδα στις πλάτες τότε με τον ολυμπιακό βόλου, με το γκολ του από 40 μέτρα, όταν τρέμοντας πολλών τα πόδια, με τα όσα είχαν γίνει τότε με τον Μπεο, και τους μπραβους, έκανε επανεκκίνηση και ανέβηκε η ομάδα στην άλφα εθνική. Έτσι για να μην ξεχνάμε δηλαδή.

Αφήστε ένα σχόλιο