Καλοκαιρινός χορός των Συλλόγων Ακρασίου και πάρτι στη Δρότα με την Πανσέληνο του Αυγούστου

drota-akrasi

To Σαββάτο, 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. θα γίνει ο καλοκαιρινός χορός των Συλλόγων του Ακρασίου στην γραφική πλατεία του χωριού.

Με την μουσική του Μεσότοπου και με το άριστο σέρβις των εδεσμάτων που θα προσφερθεί (υπάρχει και νηστίσιμο πιάτο), το μεγάλο κέφι η επιτυχία του χορού θεωρείτε δεδομένη.

Μεγάλο δώρα είναι τα βιβλία του Ακρασιωτη συγγραφέα και τέως Λυκειάρχη ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΕΛΛΗ.

Καλεσμένοι λοιπόν είναι ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά με παραδοσιακή μουσική και ένα γλέντι που θα τους μείνει κάτω από τα δροσερά πλατάνια του γραφικού χωριού.

Πάρτι στη Δρότα με την Πανσέληνο του Αυγούστου

Μία σκέψη χρόνων γίνεται πραγματικότητα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Πάρτι στη Δρότα με την Πανσέληνο του Αυγούστου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 10/8/2014, με τη δύση του ήλιου(9.ΜΜ).

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Ακρασίου – Νεοχωρίου, σας καλούν στο πάρτι που οργανώνουν στη παραλία της Δρότας, ένα ακόμη διαμάντι της περιφέρειας Πλωμαρίου.

Φορέστε την καλή σας διάθεση, πάρτε μαζί τοκατιτίς  σας και οπωσδήποτε το μαγιό σας και ελάτε να χαρείτε την πανσέληνο απ’ την όμορφη παραλία του νησιού μας.

Αν είστε μουσικός, φέρτε και το οργανάκι σας,το μουσικό σχήμα της ψυχής μας να φτιάξουμε, διάλογο με τη πανσέληνο να ανοίξουμε.

Εμείς θα είμαστε στο ραντεβού, με μουσικούς μας και με μουσικές, με μεζέδες και ποτά, με καλή διάθεση και με όνειρα, για ό,τι ωραίο, ΜΑΖΙ μπορούμε να ζωγραφίσουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο