Καλλονή – Ουντινέζε… Γιορτή ποδοσφαίρου σήμερα στον ανακαινισμένο Ταρλά…

aelk-undine

Μία μεγάλη ημέρα ξημερώνει σήμερα για το Λεσβιακό αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο του νησιού μας…

Η ομάδα της Καλλονής και ο Πρόεδρός της Νίκος Μιχαλάκης αναμένεται να γνωρίσουν σήμερα την αποθέωση από 5.000 περίπου φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν το ανακαινισμένο Εθνικό Στάδιο Μυτιλήνης που για πρώτη φορά υποδέχεται έστω και σε φιλικό αγώνα μία ξένη ομάδα μεγάλης εμβέλειας στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο που ακούει στο όνομα Ουντινέζε.

Η φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ της ΑΕΛΚ και της Ουντινέζε που θα διεξαχθεί στον ανακαινισμένο Ταρλά στις 20.30 το βράδυ θα είναι μία μεγάλη γιορτή για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα της Καλλονής μετά τον άθλο της ανόδου στην Super League κατάφερε να πετύχει την παραμονή της για δεύτερη συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου παίζοντας μάλιστα όλα τα παιχνίδια της σαν εξόριστη μακριά από την φυσική της έδρα…

Οι φίλαθλοι της Λέσβου δεν είχαν ούτε μία φορά την ευκαιρία να δουν την Καλλονή να αγωνίζεται στην έδρα της σε αγώνα της Super League για να την καμαρώσουν και να τη χειροκροτήσουν.

Έτσι σήμερα αναμένεται ο Ταρλάς να φισκάρει από κόσμο αφού τα 4.000 εισιτήρια  που εκδόθηκαν για τον αγώνα εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της Καλλονής Γιάννης Μαντζουράκης θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες εκείνους οι οποίοι θα αποτελούν και το βασικό κορμό της ενδεκάδας αφού το ματς με την Ουντινέζε θα είναι το πρωτελευταίο φιλικό – θα παίξει και στην Τουρκία στις 17 Αυγούστου με την Μπαλίκεσίρ – και αμέσως μετά αγωνίζεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της  Α’ αγωνιστικής της Super League.

Το ίδιο σημαντικό τεστ είναι ο αγώνας αυτός και για την Ιταλική ομάδα αφού σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα και το Ιταλικό πρωτάθλημα.

undineze-proponisi

Η Ουντινέζε θα έχει στη διάθεσή της τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές.

Brkic, Meret, Belmonte, Bochniewicz, Bubnjic, Danilo, Heurtaux, Allan, Badu, Fernandes, Jankto, Pasquale, Pinzi, Piris, Riera, Widmer

DI Natale, Muriel, Nico Lopez, Thereau.

sinanis aelk undine

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο