Καλλονή – Ακίσασπορ… Σπουδαίος διεθνής φιλικός αγώνας σήμερα στον Ταρλά στις 17.30

aelk-ergotelis

Ένα σπουδαίο διεθνή φιλικό αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι φίλαθλοι της Λέσβου, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτλήνης.

Η Καλλονή, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, λόγω του αγώνα της Εθνικής μας, θα αντιμετωπίσει στον Ταρλά την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Τουρκίας Ακίσασπορ.

mixalakis-gekas

Είναι η ομάδα που αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής  Φάνης Γκέκας.

Όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει μια νέα μεγάλη γιορτή, ανάλογη με αυτή στον αγώνα της ΑΕΛΚ με την Ουντινέζε.

Άλλωστε αυτό υπόσχεται και η διοίκηση της Λεσβιακής ομάδας.

Το παιχνίδι αυτό θα έχει ακόμα ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφού θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθούν στον ανακαινισμένο Ταρλά φίλαθλοι της αντιπάλου ομάδας, οι οποίοι θα τύχουν της Ελληνικής φιλοξενίας, από την Καλλλονή.

Για το λόγο αυτό είχαν οριστεί ειδικά δρομολόγια με τα πλοιάρια της γραμμής Μυτιλήνη – Αϊβαλί, ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της Τουρκικής ομάδας.

Το διεθνές φιλικό της ομάδας μας με την Ακίσαρσπορ, θα διεξαχθεί στις 17.30,  στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.

Απ” ότι μαθαίνουμε μάλιστα, η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη και αναμένεται για μία ακόμα φορά, ο Ταρλάς να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Οι Τούρκοι φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για το φιλικό παιχνίδι, με την επίσκεψή τους στο νησί μας, γνωρίζοντας από κοντά μερικές από τις ομορφιές του τόπου μας!

aelk-akisa

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο