Και νταής ο Σπ. Γαληνός; Καταγγελία Κυρατζή ότι έπιασε από το γιακά δημοτικό σύμβουλο

kiratzis-galinos-1

Μία σοβαρότατη καταγγελία έκανε ο Στρατής Κυρατζής με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης όπου μεταξύ άλλων καταγγέλει το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό ότι “έπιασε από το γιακά δημοτικό σύμβουλο” και αναφέρει:

“Ως Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης, και εκπροσωπώντας το 43% του Λεσβιακόυ Λαού, καταγγέλουμε:

Την αντιδημοκρατική και φασιστική συμπεριφορά του κ. Γαληνού, η οποία συμπεριφορά, συνοδευόμενη με τραμπουκισμούς και έλλειψη ψυχραιμίας, μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης.
Ο κ. Γαληνός εξευτέλισε το αξίωμα του Δημάρχου.
Καθ´όλη την διάρκεια της συνεδρίασης, κατ´επανάληψη, διέκοπτε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, δεν τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν τις ερωτήσεις τους, τους αφαιρούσε τον λόγο με παρεμβάσεις του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έθεταν οι σύμβουλοί μας, και χάνοντας την ψυχραιμία του έφτασε στο σημείο να επιτεθεί, πιάνοντας από τον γιακά, δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας.
Ο Δήμαρχος  “ξεγυμνώθηκε” και μας έδειξε την ανικανότητά του στο να διοικήσει και να λειτουργήσει σωστά τον Δήμο.
Εμείς καταγγέλλουμε αυτές τις απαράδεκτες και αυταρχικές ενέργειες που αντιμετωπίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Του υπενθυμίζουμε ότι έχουμε λάβει εντολή από τον Λεσβιακό Λαό να κάνουμε σωστή αντιπολίτευση και ΕΛΕΓΧΟ σε όλες τους τις ενέργειες, είτε τους αρέσει είτε όχι.
Άλλωστε από το πρώτο Συμβούλιο είχαμε δεσμευτεί για μια συνεργασία, με την Δημοτική Αρχή, με σκοπό την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Οι πράξεις τους και οι ενέργειές τους θα κριθούν από τον Λεσβιακό Λαό.”

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΚΥΡΑΤΖΗΣ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο