Κάτοικοι της Λέσβου στην Πρωθυπουργό: “Πάρτε τους μετανάστες…” (ΒΙΝΤΕΟ)

prothipourgos-mytilini

Στη Λέσβο βρίσκεται από σήμερα το πρωί, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός  Βασιλική Θάνου, προκειμένου να έχει προσωπική άποψη, για το μεταναστευτικό πρόβλημα του νησιού.

Η κ. Θάνου επισκέφθηκε το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια και το χώρο όπου γίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. η ταυτοποίηση των προσφύγων.

Είχε επίσης συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, ΜΚΟ και τοπικών εθελοντικών οργανώσεων: «Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες», «Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης», «Διεθνής Ερυθρός Σταυρός», «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», «Γιατροί του Κόσμου», «Γιατροί χωρίς Σύνορα», «Ομάδα Διάσωσης», Χωριό «Όλοι Μαζί», «Αγκαλιά», «Πράξις», «Μετάδραση» και «Ηλιαχτίδα».

Η κ. Θάνου περπάτησε και στο λιμάνι της Μυτιλήνης, συνοδευόμενη από τις τοπικές αρχές και τα σώματα ασφαλείας, τους οποίους συνεχάρη για την πολύ καλή δουλειά που επιτελούν.

Στη συνέχεια την πλησίασαν κάποιοι από τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής και με πολύ κόσμιο τρόπο της ζήτησαν, να πάρουν τους μετανάστες από τη Λέσβο…

Η κ. πρωθυπουργός με αρκετή ετοιμότητα τους απάντησε…

“Αυτό κάνουμε…”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο