Κάλιο αργά παρά ποτέ… Ενημέρωση τουριστών από το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Λέσβου

amsterdam-krouazieroploio

Το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγες μόνο ημέρες υπό τις οδηγίες της Επιτροπής Τουρισμού να οργανώσει τον κρίσιμο τομέα υποδοχής των επισκεπτών της πόλης και του νησιού, πραγματοποίησε μία συντονισμένη ενημέρωση των επιβατών και του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου “NEW AMSTERDAM” που κατέπλευσε στη Μυτιλήνη, χθες, Τρίτη 16 Ιουνίου 2015.

Στο πλοίο επέβαιναν 2.078 επιβάτες και 855 μέλη του πληρώματος. Η υπεύθυνη λειτουργίας του Γραφείου Τουρισμού, εθελόντρια Νίκη Ζουμπούλη, σε στενή συνεργασία με τους υπεύθυνους του τελωνιακού ελέγχου, κατηύθυναν το μεγαλύτερο όγκο των επισκεπτών στο Γραφείο Τουρισμού, όπου και τους υποδεχόταν το προσωπικό, χορηγώντας παράλληλα όποια πληροφορία ζητούσαν (κυρίως για ψώνια, φαγητό και οργανωμένες παραλίες), μαζί με διαφημιστικό υλικό (έντυπα, χάρτες, κ.α.) για τα αξιοθέατα του νησιού.

Χαρακτηριστικό της χρησιμότητας της εν λόγω πρωτοβουλίας του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, είναι το γεγονός ότι κατά την επιστροφή τους και λίγο πριν την αναχώρησή τους, οι επισκέπτες περνούσαν και πάλι από το Γραφείο, προκειμένου να ευχαριστήσουν το προσωπικό και να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τη σημαντική βοήθειά του.

Στις προθέσεις της Επιτροπής Τουρισμού είναι να συνταχθεί και να διανέμεται εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο προς τους επισκέπτες του νησιού, προκειμένου να αντλείται χρήσιμη πρωτογενής πληροφόρηση επί πολλών θεμάτων, που θα βοηθήσει στην εκπόνηση της έρευνας marketing που σχεδιάζεται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο