Κάλεσμα των κατοίκων της Βρίσας προς γιατρούς για εθελοντική τους προσφορά…

giatroi

Με επιστολή που έστειλαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι κάτοικοι της Βρίσας ζητούν από γιατρούς την εθελοντική τους προσφορά και αναφέρουν:

“Προς τους, συμπατριώτες μας γιατρούς και τους γιατρούς φίλους του χωριού μας,

Την 1η Νοεμβρίου 2014 γιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων επισκέφθηκαν τη Βρίσα Λέσβου και πραγματοποίησαν ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά αλλά και για μεγαλύτερης ηλικίας κατοίκους του χωριού.

Την επίσκεψη, που υπήρξε καθόλα επιτυχής και αποτέλεσε υπόδειγμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και επιστημονικού ήθους, συντόνισε ο “Σύλλογος Βρισαγωτών Αθήνας”.

Συνεργάστηκαν επίσης για την υλοποίησή της η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Επειδή η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα και οι ανάγκες για ιατρική πρόληψη και φροντίδα είναι συνεχείς, η επόμενη επίσκεψη των γιατρών προγραμματίζεται να γίνει τον Μάιο του παρόντος έτους.

Καλούμε τους γιατρούς που θα ήθελαν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογό μας (τηλ. 6974308135), για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωσή της επίσκεψης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όσους θα δηλώσουν το παρόν τους στην πρόσκληση.

Η επιστημοσύνη, ο κόπος και ο χρόνος που θα θέσουν στη διάθεση των συγχωριανών μας φανερώνουν ακόμη μία φορά τον πολυδιάστατο και ανθρωπιστικό χαρακτήρα του επιστημονικού έργου που επιτελούν.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο