Κάλεσμα του ΠΕΚ στην απεργία της 9ης Απρίλη

apergia-9-aprili-2

“Εργαζόμενοι – ες, άνεργοι, νέοι-ες,

             Η Κυβέρνηση των μονοπωλίων και του κεφαλαίου, πιστή στις αντιλαϊκές – αντεργατικές κατευθύνσεις της Ε.Ε. ετοιμάζει νέο κύμα επιθέσεων, που περιλαμβάνει νέες μειώσεις μισθών αλλά και νέα μείωση των “εργοδοτικών” ασφαλιστικών εισφορών. Χτυπάνε δηλαδή το λαϊκό εισόδημα, τα οικογενειακά επιδόματα, τα επιδόματα μητρότητας ενώ την ίδια στιγμή προσφέρουν απλόχερα στις μεγάλες επιχειρήσεις φοροελαφρύνσεις και όλα τα μέσα για την παραπέρα αύξηση των κερδών τους, εκμεταλλευόμενοι την εργατική μας δύναμη.

Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη. Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, των εφοπλιστών, των μεγαλοξενοδόχων και των τραπεζιτών. Η λαιμαργία τους δεν έχει όρια, δεν θα σταματήσει ποτέ ! Μας θέλουν σύγχρονους σκλάβους, αμίλητους με σκυμμένο το κεφάλι, ανοργάνωτους, πετώντας μας μερικά ψίχουλα. Πρέπει να βρεθούμε σε αγωνιστική δράση και ετοιμότητα για τα χειρότερα που θα έρθουν και θα βρούμε μπροστά μας.

 

Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από το αυτονόητο δικαίωμα των εργαζομένων να διεκδικήσουμε τη βελτίωση των όρων ζωής μας, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας.

 

Πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε !

Στην οργανωμένη επίθεση του κεφαλαίου, οργανωμένα πρέπει να απαντήσουμε και να διεκδικήσουμε ακόμα πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά και με μεγαλύτερη μαζικότητα να συνεχίσουμε τη πάλη μας σηκώνοντας πιο ψηλά τη σημαία των ταξικών αγώνων.

Καμιά αναμονή !

Να πιστέψουμε στη δύναμη μας, στη δύναμη της εργατικής τάξης

 

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ”

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο