«ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΤΩΝ 33 Μ Χ»… Nέα παράσταση από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

thodoris-33

Νέα παράσταση ετοίμασε το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ με τίτλο «ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΤΩΝ 33 Μ Χ».

 Πρόκειται για μια υπαρξιακή αυτοβιογραφική σατιρική τραγωδία που έχει γραφτεί από το Γιώργο Ζιρόπουλο και το Θύμη Μπαλωμένο και είναι ένα σύγχρονο, νεανικό έργο με λόγο καθημερινό.

Ο «Θοδωρής» είναι ένας νέος – εκεί στα 30 – αναποφάσιστος, κουλτουριάρης, ο οποίος «ψάχνεται» γενικώς. Ανασφαλής ακόμα και στα σεξουαλικά του.

Ο άλλος, πάλι, μεταξύ διαβόλου στο Φάουστ και πορτραίτου στον Ντόριαν Γκρέυ. Θέλει να ‘ναι εωσφορικός τύπος. Και μια κοπέλα νεώτερη και ευχάριστη.

Όλοι τους τρέχουν έναν ανώμαλο δρόμο προς την επιτυχία, την αναγνώριση και τελικά προς κάποιο έμπρακτο ζευγάρωμα ανταλλάζοντας στο μεταξύ κοσμοθεωρίες, συνταγές ζωής και ρόλους.


Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Θέμι Χατζηλάμπρου, βοηθός σκηνοθέτης είναι η Βάσω Χοχλάκα, η σκηνογραφία είναι της Βάντις Χατζηλάμπρου , η μ
ουσική επιμέλεια και ο χειρισμός της Βίλλυ Τσιγαρίδα, ο σχεδιασμός του φωτισμού και ο χειρισμός του Βαγγέλη Στεφάνου, τα κουστούμια όλης της ομάδας, το βίντεο του Νάσου Ζώτα , η φωτογραφία του Μάκη Δουκάκη και η κατασκευή των σκηνικών του Βαγγέλη Λουίζου.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Χριστίνα Μαμουλή από τη θεατρική ομάδα των «Αστέγων» ,Σταύρος Σίμος, Γιώργος Τσαούσης ,Βάσω Χοχλάκα και Θέμις Χατζηλάμπρου.

 

Η παράσταση θα ανέβει  το Σάββατο 31 Μαίου 2014 , την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 και την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 στις 9 το βράδυ στην θεατρική μας σκηνή στην Χρυσομαλλούσα κάτω από το 6ο Νηπιαγωγείο (Ασκληπιού και Οικονόμου Τάξη).

 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων της θεατρικής σκηνής κρατήσεις γίνονται σε επικοινωνία με το τηλέφωνο 6981803193.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο