Θλίψη στην Άντισσα για τον άδικο χαμό του 16χρονου Κωστάκη

troxaio-16xronou-antissa

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 16χρονος Κωστάκης από την Άντισσα, τον οποίο είχε παρασύρει και είχε τραυματίσει σοβαρά το Σαββάτο 20/2/16 στην είσοδο του χωριού, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έδωσαν μεγάλη μάχη για να κρατήσουν τον μικρό Κωστάκη στη ζωή, που δυστυχώς όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Στην Άντισσα έχει απλωθεί απόλυτη  θλίψη για τον άδικο χαμό του παιδιού που περπατούσε αμέριμνο, όταν τον χτύπησε το αυτοκίνητο και οργή για τον 43χρονο οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον του δεν κατάλαβε ότι χτύπησε το άτυχο παιδάκι και έφυγε αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Μαρτυρίες κατοίκων του χωριού όμως, λένε ότι ο 43χρονος οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα όταν χτύπησε τον 16χρονο Κωστάκη.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΑΣΠΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ

“Σήμερα είναι η πιο σκληρή μου μέρα στο ΦΜ. Καθώς χάζευα έφαγα ένα σοκ που όμοιό του ούτε στον εχθρό μου… Έχασα έναν Μαθητή μου από την Άντισσα τον Κωστάκη τον Ζεβληκάρη. Ένα παιδάκι 16 ετών με χρυσή καρδιά και ένα πλατύ χαμόγελο από αυτά που έχουμε ξεχάσει πως υπάρχουν. Ένα παιδί μοναχικό στην καλοσύνη του και αγαπητό σε όλους. Έφυγε άδικα γιατί κάποιος επιπόλαιος όπως όλοι μας, ήταν βιαστικός και στη βιασύνη του αυτή χτύπησε αυτό το άκακο αθώο αγγελούδι που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Ίσως ο Κωστάκης τώρα να βρίσκεται εκεί που δεν υπάρχει πόνος λύπη η στεναγμός. Όμως για μένα είναι βαθιά η θλίψη, γιατί όλοι μου οι μαθητές είναι στην καρδιά μου σαν δικά μου παιδιά. Εύχομαι στους γονείς του να τους δώσει ο Θεός την παρηγοριά που χρειάζονται τούτη την ώρα, καθώς και στους φίλους, συμμαθητές και συγχωριανούς του, να δώσουν μια θέση στην καρδιά τους στον Κωστάκη και να τον κουβαλούν μαζί τους… Εγώ το μόνο που μπορώ να του αφιερώσω είναι ένα καυτό δάκρυ που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω… Κωστάκη δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…”

Σχετικές δημοσιεύσεις

178 Άποψη για τα “Θλίψη στην Άντισσα για τον άδικο χαμό του 16χρονου Κωστάκη”

Αφήστε ένα σχόλιο