Θλίψη σε ολόκληρη τη Λέσβο – Ο Σπύρος Γαληνός πενθεί το χαμό της αγαπημένης του μητέρας…

galinos monos

Η σημερινή ημέρα, είναι για το Δήμαρχο Λέσβου μία από τις δυσκολότερες ημέρες που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του…

Ο Σπύρος Γαληνός πενθεί σήμερα το χαμό της αγαπημένης του μητέρας…

Η Ελένη Γαληνού “έφυγε” σήμερα τα ξημερώματα για τη “γειτονιά των αγγέλων”…

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσομαλλούσας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λέσβου ή στην Κυψέλη.

Μέσα από τούτες τις γραμμές θέλουμε να εκφράσουμε προς το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και την οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια και να είναι πάντα καλά για να την θυμούνται.

Καλό σου ταξίδι Κυρά -Λένη…

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

Ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Ψάνης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, καθώς και στην οικογένειά του, για την απώλεια της μητέρας του Ελένης Γαληνού.

Εύχονται υγεία, κουράγιο και να τη θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, σας μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το θάνατο της μητέρας σας, σας ευχόμαστε κουράγιο και υγεία για να τη θυμάστε.

 

 

Ο Αντιπρόεδρος

του Διοικητικού Συμβουλίου

της Π.Ε.Δ. Βορείου Αιγαίου

 

Τζιμής Ευστράτιος

Αντιδήμαρχος Λέσβου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΤΟΣΥΝ Λέσβου για μητέρα Δημάρχου Λέσβου

 

Το ΤΟΣΥΝ Λέσβου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Λέσβου για τον θάνατο της μητέρας του.

 

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο της αγαπημένης μητέρας του Δημάρχου Λέσβου κου Σπύρου Γαληνού. Υπήρξε ικανός άνθρωπος, καλή μητέρα και αφοσιωμένη στα παιδιά της. Ας είναι ελαφρύ τα χώμα που την σκεπάζει”

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ του

ΤΟΣΥΝ Λέσβου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικού Μυτιλήνης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στον δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό για την απροσδόκητη απώλεια της μητέρας του Ελένης Γαληνού . Ας είναι ελαφρύ τo χώμα που την σκεπάζει .

 

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

 

Ο Πρόεδρος, το Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, πληροφορούμενοι το θάνατο της κ. Ελένης Σάλτα – Γαληνού, μητέρας του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και συζύγου του αειμνήστου βουλευτή, Δημάρχου και ήρωα της αντίστασης κατά της Γερμανικής Κατοχής Μίμη Γαληνού, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά της.

 

Η Ελένη Γαληνού, υπήρξε ικανότατη και δραστήρια γυναίκα, εξαίρετη σύζυγος και συμπαραστάτης του συντρόφου της Μίμη Γαληνού στα δύσκολα χρόνια του πολέμου, καθώς και αφοσιωμένη μητέρα των δύο τέκνων της Αλέκου και Σπύρου και γιαγιά των έξι εγγονών της, που ανέθρεψε με αρχές, αξίες και ηθική.

 

Ευχόμαστε σε όλη την οικογένεια, να την θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

 

 

Ο Πρόεδρος Μυτιλήνης,                                              Ο Γραμματέας του Συμβουλίου

 

Πάνος Μιχ. Πίτσιος                                                               Γιώργος Καρίνος

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Θλίψη σε ολόκληρη τη Λέσβο – Ο Σπύρος Γαληνός πενθεί το χαμό της αγαπημένης του μητέρας…”

Αφήστε ένα σχόλιο