Θεσπίζεται τριήμερο Φεστιβάλ Αγίου Βαλεντίνου στη Μυτιλήνη με σημαντικές εκδηλώσεις !!!

festival-agiou-valentinou

Kατά τη διάρκεια του γυρίσματος ντοκιμαντέρ παραγωγής κ Κ .Σπιρόπουλου με θέμα την επαναλειτουργία της Kαθολικής Εκκλησίας της Μυτιλήνης με τα οστά του Αγίου Βαλεντίνου τα οποία έχουν μεταφερθεί και τοποθετηθεί εντός του ναού, ο ερευνητής – συγγραφέας   κ . Χ. Κουτελάκης συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου  κ Χρ. Πουλέλλη, στο Ιστορικό Εστιατόριο Αβέρωφ και κατέγραψε τις ιδέες και προτάσεις του  Συλλόγου, για την πραγματοποίηση τριήμερου Φεστιβάλ Αγίου Βαλεντίνου, από Παρασκευή δώδεκα έως και Κυριακή δεκατέσσερις Φεβρουαρίου  του 2016.

Ο  Εμπορικός  Σύλλογος  Μυτιλήνης με τη βοήθεια φορέων της πόλης, επιθυμεί οι εκδηλώσεις- Φεστιβάλ να γίνουν σημείο αναφοράς με  τοπική , Ελλαδική αλλά και Ευρωπαϊκή εμβέλεια , κάνοντας ότι είναι δυνατό για την προβολή του νησιού.

Όποιοι φορείς ή φυσικά πρόσωπα έχουν συγκεκριμένες προτάσεις  που να ενισχύουν την προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Ε. Σ.Μ. στο Τήλε. 22510 45254 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (empo31@otenet.gr)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο