Θεέ και Κύριε !!! Η κάθοδος των μυρίων… Πάνω από 4.000 μετανάστες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-29815-1

Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή μεταναστών, που δεν έχει προηγούμενο…

Μόνο σήμερα το πρωί, ο αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στη νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 μετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής  συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των μεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.

Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτεία δείχνει ανήμπορη να βάλει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο.

Η κατάσταση στη Λέσβο είναι εκρηκτική, με τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα των κατοίκων της πόλης να ασφυκτιούν, βλέποντας  την πόλη τους, να έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο καταυλισμό μεταναστών.

metanastes-29815-2

Η πόλη της Μυτιλήνης τελεί εδώ και λίγες ημέρες υπό κατάληψη, αφού εκτός του λιμανιού όπου στοιβάζονται εκατοντάδες μετανάστες, όλες οι πλατείες και τα πεζοδρόμια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, έχουν καταληφθεί από σκηνές, ανθρώπινες ψυχές, με γυναικόπαιδα και υπερήλικες ανθρώπους να κοιμούνται καταγής.

Αγανακτισμένοι με το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό είναι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, αφού θεωρούν ότι μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, παραμένει ένας απλός θεατής των γεγονότων.

Όπως και να έχει το θέμα, η αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του η Λέσβος, διανύει μία από τις χειρότερες εποχές της ιστορίας της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

9 Άποψη για τα “Θεέ και Κύριε !!! Η κάθοδος των μυρίων… Πάνω από 4.000 μετανάστες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο (ΒΙΝΤΕΟ)”

 1. Sierra

  Εκλογές έρχονται, ξαναψηφίστε Συ.Ριζ.Α!

 2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

  XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
  ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΗ ΔΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ;
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ.
  ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΣΙΚΑ

 3. Αρβανιτελλης Ιγνάτιος

  Ευκαιρία να βοηθησουμε παιδιά πού ευτυχως δεν πνιγηκαν στο Αιγαίο! Μπράβο στους κατοίκους που δείχνουν ανοχή και μπραβο και σε αυτούς που δεν κανουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των προσφύγων. Κριμα να μην γνωρίζει την διάφορα μεταξύ μεταναστη και προσφυγα ο αρθρογράφος. Οι ελιές έχουν αναγκα απο χέρια!

 4. ΣΤΑΪΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΑ Ι ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

 5. ΣΤΑΪΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Αφήστε ένα σχόλιο