Θα γίνει της Τρίτης σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο με τον Λάκη Λαζόπουλο !!! – Όλη η Λέσβος ψάχνει “μαγικό χαρτάκι” για να μπει μέσα…

lazopoulos-mytilini

Αμόκ έχει πιάσει σχεδόν όλους τους Λέσβιους, για να βρουν ένα “μαγικό χαρτάκι” και να μπορέσουν να μπουν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, για να παρακολουθήσουν από κοντά, τον ανεπανάληπτο Λάκη Λαζόπουλο.

Οι συνεργάτες του Λάκη, με επικεφαλής τον αδελφό του Κώστα, έχουν κάνει όλες τις σχετικές προετοιμασίες και χθες το βράδυ έκαναν την πρόβα τζενεράλε, όπου ο Λάκης, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα, εμφανίστηκε τρομερά ευδιάθετος και αναμένεται σήμερα να είναι συγκλονιστικός.

Με ειδική άδεια  το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» λόγω της απεργίας των τεχνικών

Παρά την απεργία των τεχνικών της τηλεόρασης η αυριανή εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα βγει κανονικά από το Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης.

O Alpha ζήτησε ειδική άδεια από την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και το αίτημα του έγινε δεκτό. Και αυτό διότι η εκπομπή είχε πάρει ήδη αναβολή την προηγούμενη εβδομάδα λόγω της ασθένειας του Λάκη Λαζόπουλου, ενώ πριν λίγες ημέρες τεχνικοί του Alpha πήγαν στη Μυτιλήνη και ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να βγει η εκπομπή  στις 21.00.

Στην ιστοσελίδα της ΕΤΙΤΑ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε πως μετά από αίτηση της παραγωγής του κυρίου Λάκη Λαζόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 8-4-2014, να δοθεί εξαίρεση για τους τεχνικούς που εργάζονται στην εκπομπή «Αλ τσαντίρι». Ο κύριος Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του θα αναφερθεί στην κατάργηση των αδειών μας».

 

Εδώ είμαστε κυρία μου!

Ο Λάκης Λαζόπουλος χτυπά και πάλι!

 Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» ανοίγει και πάλι την αυλαία του την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 21:00.
Η εκπομπή βγαίνει στον αέρα κατόπιν ειδικής άδειας που παραχωρήθηκε από την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (www.etita.gr).
Με ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια, πικρές αλήθειες και συγκινητικές στιγμές, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται για να βάλει στο στόχαστρο της σάτιράς του ότι προκαλεί το γέλιο ή τον … θυμό μας.
Το δεύτερο από τα τέσσερα Τσαντίρια της χρονιάς στήνεται στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Βάζοντας στο στόχαστρο της σάτιράς του την πολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται. Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του, το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του και τους προσκεκλημένους του, ψυχαγωγεί, συγκινεί αλλά και προβληματίζει. Ο μοναδικός σατιρικός λόγος του, τα ανατρεπτικά βίντεο, τα σκετς εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, φωνάζουν τις σκέψεις μας. Δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπήεδώ.
Για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, τη σαιζόν 2012-2013 ο Αlpha καινοτόμησε μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ Αfter, αναδεικνύοντας τη δυνατή σχέση αλληλεπίδρασης της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Ο Λάκης κατόρθωσε με πρωτοφανή επιτυχία να χαράξει πορεία και να τολμήσει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ και κυρίως τους νέους. Σε αυτό το εγχείρημα είχε συνοδοιπόρους τους χρήστες του διαδικτύου και του Alpha Mobile App, οι οποίοι σφράγισαν αυτή την προσπάθεια βάζοντας φωτιά στους server.Με απόλυτη ελευθερία, χωρίς λογοκρισία, χωρίς φίμωση, ο Λάκης σέρφαρε για τρεις Τρίτες από τις 23:00, στους υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ After προβλήθηκε αποκλειστικά μέσω live streaming, καθώς και στο Alpha Mobile App, τη δωρεάν εφαρμογή του Alpha για smartphones και tablets. Δείτε τις Web Exclusive εκπομπές εδώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο