Η όμορφη Θεσσαλονικιά που κλέβει την παράσταση στη συμπρωτεύουσα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

sinana-martha

Ονομάζεται Μάρθα Σινανά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι ωραία, έξυπνη, με οράματα για τη νέα γενιά και έχει όλα τα στοιχεία εκείνα, που αξίζει να της δώσει κάποιος τη λαϊκή εντολή για να γίνει και τυπικά ενεργό μέλος, της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Η καταγωγή της είναι από την Ξυλούπολη Θεσσαλονίκης, μεγάλωσε στο Δήμο Σταυρούπολης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.

Αγωνίστηκε, επί σειρά ετών, ως αθλήτρια του βόλεϊ στον Ε.Ο.Σ. Σταυρούπολης και ως αθλήτρια του άλματος σε ύψος στον Γ.Σ. του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε ως υπεύθυνη οργάνωσης προσωπικού και εθελοντών στους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004». Ασχολείται επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση  και σήμερα, είναι ιδιωτική υπάλληλος στην φαρμακευτική εταιρεία MEDICA LS.

sinana martha 2

Αποφάσισε να κατέβει υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» διότι θεωρεί ότι η περιφέρεια βρίσκεται εγγύτερα στους πολίτες. Γι αυτό το λόγο και πρέπει να αποτελεί τη δικλίδα ασφαλείας ανάμεσα στους πολίτες και στις παθογένειες της κεντρικής διοίκησης. Βελτιώνοντας τα μικρά και καθημερινά αλλάζουμε τη ζωή μας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι εκπρόσωπος της γενιάς μου μας λέει και το σημαντικότερο είναι πως παρά το νεο της ηλικίας του, έχει αποδείξει την πολιτική του ωριμότητα με πράξεις και όχι με λόγια.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός έτους ως περιφερειάρχης έχει αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει ουσιαστικά πράγματα για τον τόπο μας όπως π.χ. η απορρόφηση του ΕΣΠΑ.

Η Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης  έχει μέλλον, έχει πλεονεκτήματα, έχει δυνατότητες. Εχει όμως και αιτήματα. Απαιτεί σχέδιο. Σχέδιο για την κοινωνική πολιτική, τις συγκοινωνίες, για το πράσινο, για την αντιμετώπιση της αποβιομηχάνισης και της ανεργίας, σχέδιο για την διασύνδεση των πανεπιστημίων της με την κοινωνία, σχέδιο για τον τουρισμό, για τις μεταφορές, το εμπόριο.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που έφτιαξαν γι αυτήν οι συνεργάτες της…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο