Η Χριστοδουλοπούλου θα δει σε απευθείας εικόνα τους μετανάστες να κοιμούνται καταγής (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-xristodoulopoulo

Σε κατάσταση ασφυξίας είναι από σήμερα το πρωί ο περίφραχτος χώρος του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης εκεί όπου καταφθάνουν καθημερινά από τα παράλια της Τουρκίας τα καραβάνια των μεταναστών.

Μέχρι το μεσημέρι είχαν συγκεντρωθεί εκεί περισσότεροι από 550 μετανάστες ενώ σε εξέλιξη ήταν και η συγκέντρωση περίπου άλλων 150 μεταναστών οι οποίοι βρίσκονται σε διάφορα χωριά της Λέσβου και περιμένουν τις αρχές ασφαλείας για να τους μεταφέρουν στο Λιμάνι.

Ανάμεσα στα 700 περίπου αυτά άτομα βρίσκονται πολλά γυναικόπαιδα, υπερήλικα άτομα, ακόμα και ανάπηροι άνθρωποι επάνω σε καροτσάκια.

metanastes-7515-2

Καταπονημένοι, διψασμένοι, πεινασμένοι, δέχονται τις φροντίδες των ανθρώπων του Λιμενικού Σώματος αλλά και όλων των φορέων και των εθελοντών της Λέσβου.

Δυστυχώς απουσιάζει όπως πάντα η πολιτεία…

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα κοιμηθούν σήμερα καταγής – ευτυχώς που δεν είναι χειμώνας – αφού το Κέντρο Υποδοχής στη Μόρια που μπορεί να φιλοξενεί 800 άτομα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Στον αντίποδα όλης αυτής της κατάστασης φτάνει εκτάκτως σήμερα το βράδυ στη Μυτιλήνη η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία θα διανυκτερεύσει απέναντι ακριβώς από το Λιμάνι της Μυτιλήνης σε γνωστό ξενοδοχείο και θα έχει απευθείας εικόνα των δυστυχισμένων αυτών ανθρώπων που θα λιάζονται κάτω από το πανσέληνο φεγγάρι !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Η Χριστοδουλοπούλου θα δει σε απευθείας εικόνα τους μετανάστες να κοιμούνται καταγής (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Δημητριος

    Να δουμε τη βλακιες θα πει στον κοσμο,τοσο του νησιου,οσο και στην υπολοιπη ελλαδα,και πως θα την υποδεχτουμε τα ελληνογιδια.

Αφήστε ένα σχόλιο