Η Τ. Γ.της ΠΑΣΥ Λέσβου καταγγέλλει τη κίνηση των 17 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

pasy lesvou

Η τοπική γραμματεία της ΠΑΣΥ Λέσβου καταγγέλλει τη κίνηση των δεκαεφτά βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας για το αφορολόγητο των επιδοτήσεων.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει την υποκρισία με την οποία υπέγραψαν τη τροπολογία για τη φορολογία των αγροτών, αφού έχουν  ψηφίσει προηγούμενα χωρίς κανένα ενδοιασμό όλα αυτά τα νομοσχέδια ( που αφορούν και την φορολογία των αγροτών ) γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτά στη ζωή τους, στο να παραμείνουν στα χωράφια τους, να καλλιεργούν και να παράγουν ποιοτικά προϊόντα και να μπορούν να τα διαθέτουν σε τιμές που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους.

Αφού όπως υποστηρίζουν  ψήφισαν συνειδητά μέσα στο πλαίσιο της υλοποίησης της κοινής αγροτικής πολιτικής μια σειρά αντιαγροτικών – αντιλαϊκών ρυθμίσεων και νομοσχεδίων, ακολουθώντας τις υποδείξεις της Ε. Ε. και της τρόικα, έρχονται τώρα με περίσσιο λαϊκισμό και ζητούν τη μη φορολόγηση των επιδοτήσεων θέλοντας να δείξουν ότι αγωνιούν για τα προβλήματα της φτωχομεσαίας αγροτιάς.

Καλούν τους αγρότες – κτηνοτρόφους να σκεφτούν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ποιος και για ποιο λόγο τους αποπροσανατολίζει από το σύνολο των προβλημάτων τους και από την πηγή που τα γεννάει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.