Η συμπατριώτισσά μας Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη πρωταγωνιστεί το θεατρικό έργο «Απο …χώρισα»

psomadeli

Στα πλαίσια του SCRATCH Festival, η συμπατριώτισσά μας Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη, διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό την Τετάρτη 11 Ιουνίου με το θεατρικό έργο «Απο …χώρισα», ένα γυναικείο μονόλογο που έγραψε και ερμηνεύει η ίδια και «κεντάει» σκηνοθετικά η Έφη Μεράβογλου.

Μετά την «Κούκλα» που της χάρισε βραβείο ερμηνείας και το βραβείο «Νέο Πρόσωπο 2014» στο Φεστιβάλ Μονολόγων του Χώρου Τέχνης 92 Art, η Μαριάντζελα Ψωμαδέλλη επιστρέφει και πάλι στα θεατρικά της μονοπάτια παρουσιάζοντας με αγάπη και πάθος για δημιουργία και το νέο της έργο, σε εντελώς διαφορετικό ύφος από το προηγούμενο, με εμφανή τα κωμικά στοιχεία, έχοντας την ελπίδα να κερδίσει για άλλη μια φορά το χειροκρότημα αλλά και την ψήφο των θεατών. Φύλακας άγγελος σε αυτή την προσπάθεια της, η Έφη Μεράβογλου, σκηνοθέτης, ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας που έχει διαγράψει ήδη τη δική της σημαντική πορεία στο χώρο και αναλαμβάνει χρέη καθοδηγητή στο νέο εγχείρημα της Μαριάντζελας.

Πρόκειται για ένα έργο που αντικατοπτρίζει απόλυτα τον κωμικοτραγικό τρόπο που αντιδρά μια γυναίκα στο ενδεχόμενο του χωρισμού από το έτερον της ήμισυ. Ένα έργο που αξίζει να δει κάποιος, σε όποιο φύλο και αν ανήκει γιατί σίγουρα θα συναντήσει καταστάσεις που έχει ζήσει και ο ίδιος στην καθημερινότητά του και ιδιαιτέρως στην προσωπική του ζωή. Κι αν ο θεατής κρύβει μέσα του ένα βαρύ αρσενικό και δεν ταυτιστεί με την πρωταγωνίστρια της ιστορίας, τουλάχιστον θα κατανοήσει τη γυναίκα που έχει στο πλάι του.

Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για να δει κανείς το «Απο…χώρισα»! Ελάτε στις 11 Ιουνίου και ανακαλύψτε το δικό σας! Σας περιμένουμε!

Χρειαζόμαστε τη στήριξη σας και τη ψήφο σας για να πάμε το «Απο.. χώρισα» στο μεγάλο τελικό στις 15 Ιουνίου!

10432165_10204251206509156_735903560_n

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο