Η Σία Κοσιώνη μάγεψε τους κατοίκους της Λέσβου με την απλότητά της…

kosioni 38

Μάγεψε τους κατοίκους της Λέσβου με την απλότητά της κατά τη διήμερη παραμονή της στο νησί, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, κέρδισε την εκτίμηση όλων όσων την γνώρισαν από κοντά, αφού ήταν μία άλλη Σία Κοσιώνη και όχι η “κυρία” των ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η Σία Κοσιώνη είναι στην πραγματικότητα μία πρόσχαρη νέα κοπέλα, που από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσεις μαζί της, θα σε κερδίσει με την απλότητα, τη σεμνότητα και την οικειότητα που σου εκπέμπει.

Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Λέσβο, συναντήθηκε και μίλησε με δεκάδες ανθρώπους από το νησί και όχι μόνο.

Όλοι όσοι την γνώρισαν από κοντά, είχαν να πουν μία καλή κουβέντα γι αυτή.

Με αρκετή ευχαρίστηση και με πολλά χαμόγελα, δεχόταν να φωτογραφηθεί με όλους όσους της το ζήτησαν.

Δεν απέρριψε καμία πρόταση από τις πολλές που της έγιναν, για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με κάποιους ανθρώπους και να ακούσει τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Το ίδιο απλή και ταπεινή, ήταν και στις επιλογές της, ως προς τους χώρους που επέλεγε να πιει έναν καφέ, ή να φάει κάτι πρόχειρο.

kosioni 41

Και όταν χθες το βραδάκι ολοκλήρωσε την αποστολή της, πήγε με τον Γιάννη Συνάνη και τους συνεργάτες της Γιάννη Χλεμπάκο και Νίκο Μπασίσογλου στο Delicious, για να καθίσουν λίγο και να ξεκουραστούν.

Εκεί βέβαια πέτυχαν τον Θοδωρή Γιακαλή, ο οποίος φερόμενος σαν τέλειος οικοδεσπότης, τους φιλοξένησε όλους άψογα.

Σήμερα στις 21:00 το βράδυ, η Σία Κοσιώνη θα παρουσιάσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ένα ακόμα αφιέρωμα για τη Λέσβο και τους μετανάστες, που ετοίμασε κατά την εδώ παραμονή της.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

100 Άποψη για τα “Η Σία Κοσιώνη μάγεψε τους κατοίκους της Λέσβου με την απλότητά της…”

Αφήστε ένα σχόλιο