Η Πύλη της Πέτρας ανοίγει αλλά πλοιάριο στη γραμμή προς Αϊβαλί δεν μπαίνει…

petra-aivalia-karavaki

Μπορεί η Πύλη Εισόδου της Πέτρας να είναι έτοιμη για να λειτουργήσει, μετά από τις κοινές προσπάθειες όλων των φορέων του τόπου μας, όπως φαίνεται όμως, δεν πρόκειται τουλάχιστον για φέτος να δρομολογηθεί πλοιάριο, που να εκτελεί τη γραμμή Πέτρα – Αϊβαλί και αντίστροφα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ενημέρωσε με έγγραφό του όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού μας ότι Τουρκική Ναυτιλιακή Εταιρεία “TURYOL” πρόκειται να δρομολογήσει στη γραμμή πλοιάριό της.

Το Λιμενικό Ταμείο μάλιστα φρόντισε να στείλει δελτίο τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώνοντας επίσημα την δρομολόγηση του πλοίου.

Το LesvosNews.gr επικοινώνησε με τον τουριστικό πράκτορα Τάκη Παντελόπουλο ο οποίος εκπροσωπεί την “TURYOL” στη Λέσβο και μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση της εταιρείας για δρομολόγηση πλοίου της.

Πριν μάλιστα από δύο ημέρες στη Μυτιλήνη ήταν και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Kadir Inandı ο οποίος δήλωσε πλήρη άγνοια για το θέμα και φυσικά δεν υπάρχει καμία πρόθεση επί του παρόντος της εταιρείας να βάλει στη γραμμή πλοίο της.

eggrafo-limenikou-tameio-gi

Το έγγραφο που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το Λιμενικό Ταμείο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο