Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στο Διεθνές Φόρουμ «Posidonia 2015»

posidoneia-aigaio

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο Διεθνές Φόρουμ «Posidonia 2015», που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Μαΐου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το Φόρουμ, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 800 εκπρόσωποι εταιριών που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, επαγγελματικών ενώσεων, προορισμών, λιμανιών και μαρινών, στοχεύει να προσφέρει ευκαιρίες για δικτύωση αλλά και ενημέρωση των εμπλεκόμενων για τις εξελίξεις στους κλάδους της κρουαζιέρας και του Yachting στην Ελλάδα.

Στην έκθεση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού κ. Νίκος Κατρακάζος, καθώς και εκπρόσωποι Δήμων, φορέων του Τουρισμού και επιχειρήσεων από τα νησιά.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, κα. ‘Ελενα Κουντουρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρος Δρίτσας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με εταιρίες κρουαζιέρας και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, με στόχο να ενδυναμωθεί  περαιτέρω η ανοδική πορεία των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο σημαντικό αυτό κλάδο του ελληνικού τουρισμού.

 

         

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο