Η Καλλονή με Λεοζίνιο, Περόνε και Μανούσο που σκοράρει πάντα εναντίον του ΠΑΟΚ κυνηγάει βαθμούς στην Τούμπα

aelk panigirismoi 2

Στο καμίνι της  Τούμπας θα προσπαθήσουν οι παίκτες της Καλλονής να πάρουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στην παραμονή τους στη Super League αφού ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά και απ’ ότι φαίνεται η αγωνία ίσως παραταθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Οπωσδήποτε όμως την Κυριακή θα γίνουν πολλοί σημαντικοί αγώνες από τα αποτελέσματα των οποίων ίσως κριθούν οι τύχες κάποιων ομάδων.

Η Καλλονή θα στερηθεί για μία ακόμα φορά των υπηρεσιών του Μαρσέλο, που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, του Χογκ ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, του Γιορέντε που εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ενώ αμφίβολος είναι ο Αναστασιάδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛΚ Γιάννης Μαντζουράκης θα έχει όμως στη διάθεσή τους Λεοζίνιο και Περόνε που εξέτισαν τις ποινές τους και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μανούσος έχει παράδοση με ωραία γκολ κατά του ΠΑΟΚ αφού σε δύο παιχνίδια – ένα φιλικό και αυτό του πρώτου γύρου – σημείωσε τρία φανταστικά γκολ.

Ελπίζουμε να το επαναλάβει και πάλι στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σιδεράκης, Μάππας, Καλτσάς, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Ευαγγελιδάκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ναούμ, Λεοζίνιο, Βαλιός, Γκαρσία, Φαρία, Καζάκης, Μανούσος, Σιλιγαρδάκης, Περόνε, Γιαζιτζόγλου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο