Η Καλλονή θέλει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον Ταρλά κόντρα στην Κέρκυρα (18.15)

aelk-pao-1---0-2

Με μόνο απόντα τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευθεί ακόμα πλήρως, θα παρουσιαστεί η Καλλονή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 18.15, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους,  που αναμένεται να κατακλύσουν για μία ακόμα φορά  τον Ταρλά, θέλουν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κάτι τέτοιο θέλουν ασφαλώς και οι Φαιάκες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του «Γ.Σκούφος», ο τεχνικός της Καλλονής επέλεξε τους παίκτες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, τους παίκτες του γνώριμού μας Μιχάλη Γρηγορίου.

Η αποστολή στην οποία κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός αποτελείται από τους:

Χογκ, Ναβάρο, Γιορέντε, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Δαύκο,  Κριπιντίρη,  Μπαρέρα, Βαλιό, Καλτσά, Τσαμπούρη, Κεϊτά, Πιπίνη, Αγρίτη, Αντέτζο, Κύπρου, Χουάνμα, Μανούσο.

Ο Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με την παρακάτω σύνθεση:

Χογκ, Αντέτζο, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Βαλιός, Κεϊτά, Καλτάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο, Χουάνμα, Μανούσος.

sinanis-live-aelk

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο