Η Καλλονή ευχαριστεί αλλά…

aelk efxaristies

Διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, μέσω της οποίας ευχαριστεί φιλάθλους, παράγοντες, χορηγούς κλπ, για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα τη χρονιά που μας πέρασε.

Πολύ σωστή κίνηση…

Θα ήταν μάλιστα ακόμα πιο σωστή, αν δεν ξεχνούσε και κάποιους άλλους…

Όπως π.χ. τους δημοσιογράφους ας πούμε…

Άσχετα αν κάποιοι από τους “συναδέλφους” μας, άσκησαν σκληρή και πολλές φορές άδικη κριτική στην ομάδα, η διοίκηση της Καλλονής έπρεπε να τους “πετάξει το γάντι”, λέγοντάς τους ένα απλό ευχαριστώ, για την όποια συμβολή των ΜΜΕ στην πορεία της ομάδας.

Στο κάτω – κάτω δεν στοίχιζε και τίποτα…

Κάποιοι δημοσιογράφοι, πέρασαν θάλασσα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να τη στηρίξουν…

Άλλοι ταξίδεψαν στην Αθήνα…

Άλλοι ήρθαν στη Μυτιλήνη…

Τους ξέχασαν εντελώς…

Δεν θεωρούμε  τυχαίο το γεγονός ότι στα τρία χρόνια παρουσίας της ΑΕΛΚ στην Super League – αυτά βάζουμε μόνο όχι στη Β’ Εθνική –  το γραφείο  τύπου της ομάδας δημοσίευε σε κάθε αγώνα περίπου 200 φωτογραφίες από το γήπεδο, την εξέδρα, τους φιλάθλους κλπ, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ούτε μία, από τα δημοσιογραφικά θεωρεία !!!

Μισή φωτογραφία ρε παιδιά, δεν έτυχε να βγάλετε από τα δημοσιογραφικά;

Έχουμε την περιέργεια…

Έναν δημοσιογράφο…

Όποιον γουστάρατε…

Όλους τους φιλάθλους τους βγάλατε και μια και δυο και τρεις φορές…

Και καλά κάνατε…

Αλλά ας βάζατε και μία φωτογραφία από τα δημοσιογραφικά…

Έτσι για τα μάτια…

Δεν περιμένουμε να γίνουμε φίρμες από μία φωτογραφία στο site της ΑΕΛΚ…

Αυτό εμείς το θεωρούμε σκόπιμη και κακόπιστη επιλογή…

Εκτός κι αν είναι επίσημη γραμμή, του Προέδρου της Νίκου Μιχαλάκη…

Οπότε…

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

‘Ένας ακόμα στόχος επετεύχθη! Η Καλλονή θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Superleague! Ευχαριστούμε εσάς, τους φιλάθλους μας, για τη σημαντική σας παρουσία στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας τη φετινή περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, στην παρθενική της εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Το χειροκρότημά σας, η φωνή και το πάθος σας ήταν εκείνα που οδήγησαν την ομάδα μας σε ιστορικές επιτυχίες χαρίζοντας συγκινήσεις που ποτέ άλλοτε δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Λέσβιος φίλαθλος στον τόπο του. Οφείλουμε ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την έμπρακτη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στην Καλλονή μας. 

Οι επιτυχίες όμως δεν έχουν μόνο υποστηρικτές αλλά και συντελεστές. Ανάμεσα σ’ αυτούς, είναι και οι χορηγοί μας που αναγνώρισαν την παρουσία μας στη Superleague και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια για την παραμονή μας. Tους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό!

Όλους εσάς σας θέλουμε δίπλα μας και τη νέα χρονιά! Για να γράψουμε όλοι μαζί μια ακόμη χρυσή σελίδα στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο, στο Λεσβιακό αθλητισμό!”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο