Η Διευθύντρια του ξενοδοχείου AEOLIANVILLAGE στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερεσού

vivliothiki-eresou

Η General Manager του ξενοδοχείου AEOLIAN VILLAGE κα Denise Johnson – Camara, εκπροσωπώντας την NEILSON HELLAS ΑΞΤΕ, επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερεσού, όπου είχε συνάντηση με μέλη της Επιτροπής που είχε οριστεί από το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Ερεσού για τη Βιβλιοθήκη.

Η NEILSON HELLAS ΑΞΤΕ υπήρξε την τελευταία τριετία βασικός αρωγός στην προσπάθεια ανακαίνισης κι αναβάθμισης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερεσού, προσφέροντας την απαραίτητη ξυλεία για την κατασκευή των νέων ραφιών, καθώς και είδη γραφικής ύλης για τις λειτουργικές ανάγκες της Βιβλιοθήκης.

Με τη βοήθεια της NEILSON HELLAS ΑΞΤΕ, της εταιρίας BIC ΒΙΟΛΕΞ A.E., του Συλλόγου των Απανταχού Ερεσίων «ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερεσού και των ανωνύμων δωρητών, καθώς και με τον προσωπικό αγώνα των δεκάδων εθελοντών που πρόσφεραν εργασία, γνώσεις και ιδέες, έγινε εφικτό να ανακαινιστεί η Αίθουσα «ΝΤΟΝΗΣ & ΣΤΑΘΗ», στην οποία τοποθετήθηκαν περισσότερα από 110 μέτρα νέων ραφιών. Έτσι, οι Ερεσιώτες κι οι επισκέπτες της Ερεσού απέκτησαν πρόσβαση σε περισσότερα από 6.000 βιβλία από δωρεές, τα οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεναν αποθηκευμένα. Επίσης, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις η Αίθουσα «ΝΤΟΝΗΣ & ΣΤΑΘΗ» να μπορεί να φιλοξενεί μικρής κλίμακας εκδηλώσεις πολιτισμού.

Η Επιτροπή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερεσού ευχαριστεί για άλλη μία φορά όσους συνέβαλαν στην αναβάθμισης της Βιβλιοθήκης κι ειδικά την εταιρία NEILSON HELLAS ΑΞΤΕ και προσωπικά τον General Operation Manager της εταιρίας κ. Βασίλη Γιαμένη και την κα Denise Johnson Camara για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για την πρόοδο της Βιβλιοθήκης μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο