Η αλήθεια για την “κατάληψη” του πεζοδρομίου – Ποιος έκανε τις καταγγελίες στην αστυνομία…

sinanis-ellada-live

Όπως πάντα, το LesvosNews.gr, καταγράφει τα γεγονότα με στοιχεία και ονόματα…

Θυμόσαστε για το θέμα που είχε προκύψει την “Καθαρή Δευτέρα”, με τις καταγγελίες κάποιου ταξιτζή, για κατάληψη του πεζοδρομίου από τον Γιώργο Σαξιώνη…

Δείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί τότε και διαβάστε τώρα και τη συνέχεια …

Στην αντεπίθεση λοιπόν περνά ο επιχειρηματίας των καταστημάτων “Ο ΚΙΜΩΝΑΣ” Γιώργος Σαξιώνης, ύστερα από την άδικη επίθεση που όπως υποστηρίζει δέχθηκε την Καθαρά Δευτέρα, από ταξιτζή ο οποίος τον κατήγγειλε στην αστυνομία κατ’ επανάληψη,  διότι δήθεν είχε κάνει κατάληψη του πεζοδρομίου στις κολώνες.

Ως γνωστόν, την ημέρα εκείνη είχε προγραμματιστεί να γίνει μία ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ  “Μένουμε Ελλάδα”, για να μεταφερθεί το κλίμα της ημέρας σε όλο τον κόσμο και να γίνει και μία πρώτης τάξεως προβολή της Λέσβου.

Αυτό μάλλον για κάποιους λόγους δεν άρεσε στον ταξιτζή Γρηγόρη Φρυλίγο, ο οποίος κατήγγειλε επώνυμα και κατ’ επανάληψη στην αστυνομία, η οποία επενέβη τρεις φορές (!!!) για να σταματήσει την εκπομπή, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Συνάνης και να κάνει τις σχετικές μηνύσεις.

Μία κίνηση που καταδίκασαν όλοι σχεδόν οι επαγγελματίες ταξιτζήδες, οι οποίοι φυσικά δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή, όσο κι αν κάποιοι καλοθελητές προσπαθούν να βάλουν τους βιοπαλαιστές αυτούς απέναντί μας.

Μάταια ο Γιώργος Σαξιώνης προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι ο χώρος του πεζοδρομίου είναι ιδιόκτητος και φυσικά δεν έχει κάνει καμία κατάληψη και καμία άλλη παράβαση.

Τελικά η Τροχαία Μυτιλήνης βεβαίωσε παράβαση για κατάληψη του πεζοδρομίου, επιβάλλοντας μάλιστα και πρόστιμο 400 ευρώ στον επιχειρηματία, ο οποίος να σημειώσουμε είχε ξοδέψει για την εκδήλωση αυτή περίπου 1.000 ευρώ, προκειμένου να κεράσει με εδέσματα της ημέρας και ποτά, όλους τους παρευρισκομένους.

Ανάλογο έξοδο είχαν κάνει και οι ταξιτζήδες της “Taxiplon”, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει φασολάδες, ταραμοσαλάτες κλπ.

Έτσι ο Γιώργος Σαξιώνης, μπήκε στη διαδικασία να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο είναι ιδιόκτητο και φυσικά ούτε καταπάτηση έκανε, αλλά ούτε και άλλη παράβαση.

Μάζεψε λοιπόν ένα φάκελο με χαρτιά – ντοκουμέντα από από πολεοδομίες και άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες και τα προσκόμισε όλα στην Τροχαία Μυτιλήνης, υποβάλλοντας τις αντιρρήσεις του για την παράβαση που του βεβαιώθηκε και το πρόστιμο των 400 ευρώ που του επιβλήθηκε.

Όπως ήταν επόμενο, ο Γιώργος Σαξιώνης δικαιώθηκε και ακυρώθηκε η πράξη βεβαίωσης της παράβασης και του προστίμου.

apofasi-troxaias-kimona

Ο ίδιος όμως δεν μένει εκεί…

Απαιτεί τώρα να εφαρμοστεί ο νόμος για όλους…

Και μας εξηγεί…

“Ο Γρηγόρης Φρυλίγος προσπάθησε να μου κάνει πολύ κακό, λόγω προφανώς της αντιπάθειας που έχει προς εμένα… Το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει κακό στον τόπο μας, αφού χάθηκε αρκετός χρόνος από την εκπομπή όπου θα προβαλλόταν το νησί μας, αλλά κακό κάνει και στους υπόλοιπους συναδέλφους τους ταξιτζήδες… Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά ότι τα ταξί με την ανοχή τη δική μου, έχουν κάνει κατάληψη του χώρου μπροστά από το μαγαζί μου για να εξυπηρετηθούν, αφού η πιάτσα τους είναι μόνο για την απέναντι πλευρά του δρόμου. Καλώ λοιπόν τώρα την Τροχαία Μυτιλήνης και όλους τους αρμόδιους φορείς, να επιληφθούν και να επιβάλουν την τάξη και το νόμο, διαφορετικά θα κινηθώ κατά παντός υπευθύνου, για παράβαση καθήκοντος κλπ. Σας παραδίδω την απόφαση της Νομαρχίας – Περιφέρειας, που ορίζει το χώρο στάθμευσης των ταξί… Δυστυχώς, ο συνάδελφός τους ήταν αυτός που με προκάλεσε και άνοιξε τους “Ασκούς του Αιόλου”… Περιμένω να δω τις αντιδράσεις των αρμοδίων… Επιφυλάσσομαι επίσης και για κάποιο μπλοκ στο διαδίκτυο, που έγραψε ανακρίβειες ότι δήθεν έκανα κατάληψη του πεζοδρομίου, για να πουλήσω λαγάνες… Πρόκειται περί ηλιθιότητας… ”

taxi-apofasi-nomarxias

  Η απόφαση της Νομαρχίας – Περιφέρειας που μας προσκόμισε ο Γιώργος Σαξιώνης και οι χώροι που καταλαμβάνουν τα ταξί, μπροστά από το κατάστημά του…

taxi-kolones

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο