Η αλήθεια για τα ΜΑΤ από τη Χίο και τα FAKENEWS από τοπικά ΜΜΕ που παραπληροφορούν τους Λέσβιους

Σήμερα το πρωί όλα σχεδόν τα site του Βορείου Αιγαίου έγραψαν την είδηση ότι το βράδυ αναχωρούν από τη Χίο άνδρες των ΜΑΤ για να πάνε σήμερα στη Βάστρια.

Κάτι που τελικά δεν έγινε…

Δεν ήταν όμως fakenews η είδηση αυτή…

Fakenews ήταν η “είδηση” που έγραψε τοπικό ΜΜΕ της Λέσβου ότι διαψεύεται η είδηση αυτή…

Ποια είναι όμως η αλήθειας;

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Λευτέρης Ντουρουντούς κατόπιν συνεννόησης με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ετοίμασε χθες βράδυ μία “διμοιρία” ΜΑΤ από τη γειτονική Χίο προκειμένου να έρθει στη Λέσβο και να τεθεί σήμερα αντιμέτωπη με τους κατοίκους του νησιού μας οι οποίοι θα πάνε στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι στη Βάστρια για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για το σταμάτημα των εκεί εργασιών για την κατασκευή της νέας υπέρ – δομής φιλοξενίας μεταναστών.

Η είδηση αυτή όμως έγινε αστραπιαία γνωστή κι έτσι με το φόβο ότι στο λιμάνι της Μυτιλήνης θα είχαμε δυναμικές αντιδράσεις από τους κατοίκους της Λέσβου οι καρεκλοκένταυροι της κυβέρνησης που πάνε πάλι να δημιουργήσουν νέες καταστάσεις τύπου Καράβας ανέστειλαν την έλευση των ΜΑΤ από τη Χίο.

Αυτά τα λίγα επί του παρόντος για να μη νομίζουν κάποιοι ότι οι κάτοικοι της Λέσβου καταπίνουν κάποιες τέτοιες fakenews ειδήσεις…

Είναι μικρή η κοινωνία μας και όλοι μας γνωριζόμαστε καλά !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο