Η ακαδημία της ΑΕΜ τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

palaimaxoi-osfp-1

Λίγο καθυστερημένο αλλά αξίζει τον κόπο…

Κατά την παραμονή των παλαιμάχων του ΟΣΦΠ εδώ  στην Μυτιλήνη η ακαδημία της ΑΕΜ ήταν παρούσα σε μια όμορφη εκδήλωση στο ξενοδοχείο silver bay που τιμήθηκαν μεγάλα αστέρια και ποδοσφαιρικοί μύθοι του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον γαλανόλευκο φάρο Λέσβου που πάντα προάγει ήθος και υγιή φίλαθλο πνεύμα.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για τον γαλανότερο όπως μας είπε ο αντιπρόεδρος Νάσος Καζαντζής που βραβεύουμε αυτούς τους δάσκαλους του ποδόσφαιρου που μας έχουν μάθει τόσα πολλά!!

Πάνω από ομάδες και συλλόγους το εθνικό ιδεώδες!

palaimaxoi-osfp-2

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον παιδικό μου φίλο Πέτρο Ξανθόπουλο και τον φίλο Τάσο Μητρόπουλο για όλα αυτά που μας έχουν δώσει τόνισε ο αντιπρόεδρος του γαλανόλευκου φάρου Νάσος Καζατζής.

Οι τιμηθέντες τόνισαν την μεγάλη πρόσφορα του γαλανόλευκου φάρου Λέσβου-Λήμνου σε ένα ακριτικό νησί και επίσης είπε ο Τάσος Μητρόπουλος ότι ευχαριστεί προσωπικά τον Αντύπα, Νάσο Καζαντζή για όλα!

https://www.lesvosnews.gr/wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/img/trans.gifΤιμήθηκαν οι Άσος Μητρόπουλος αρχηγός εθνικής Ελλάδος-Πέτρος Ξανθόπουλος-Αντώνης Γλύκας-Πέτρος Μίχός-οι παλαίμαχοι του ΟΣΦΠ-και πολλοί άλλοι πρώην διεθνείς της εθνικής Ελλάδος!

palaimaxoi-osfp-3

Επίσης μαζί ήταν και η ακαδημία της ιστορικής ΑΕΜ με τους υπευθύνους της τους παρά Καραϊσκάκη-Νάσο Καζατζή-Μιχάλη Τσελέμπη!

Οι λιλιπούτειοι παίχτες έμειναν εντυπωσιασμένοι από τους άσσους του ελληνικού ποδόσφαιρου και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο