Η άποψη του 51χρονου Ιρανού που φέρεται ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης…

silipsi-iranou

Άμεση αντίδραση είχαμε από την πλευρά του συλληφθέντος 51χρονου Ιρανού, που φέρεται ως μέλος τρομοκρατική οργάνωσης.

Ο συνήγορός του κ. Παράσχος Σαμαράς, επικοινώνησε με το LesvosNews.gr και ζήτησε να καταθέσει την άποψή του και τα δικά του στοιχεία για την υπόθεση.

Φυσικά δεν είχαμε κανένα λόγο να μη του δώσουμε το βήμα…

Σας παραθέτουμε την γραπτή του δήλωση όπως ακριβώς την παραλάβαμε:

“Σχετικά με την υπόθεση του “τζιχαντιστή” και ορμώμενος από τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν αυθαίρετα, προκειμένου μάλιστα να αποφευχθεί η κρίση πανικού στον λεσβιακό πληθυσμό, ως συνήγορος υπεράσπισης οφείλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα: ο εντολέας μου ουδέποτε παραδέχθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης, για του λόγου το αληθές δεν έγινε συζήτηση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης επ’ αυτού, ούτε ενώπιον της εισαγγελέως τέθηκε τέτοιο ζήτημα.

Επίσης δεν παραδέχθηκε ποτέ την συμμετοχή του στο ISIS, καθώς και ότι δεν είχε καμία σχέση με τους τρεις Αφγανούς (δύο γυναίκες και ένας άντρας).
Το διαβατήριο του είναι καθ’ όλα νόμιμο και όχι πλαστό, είναι κάτοικος Βερολίνου (κατέχει γερμανικό διαβατήριο) και διατηρεί επιχείρηση στην Αθήνα.
Δυστυχώς, δεν μπορώ να εισέλθω στην ουσία της υπόθεσης διότι η Κύρια Ανάκριση είναι μυστική και απαγορεύεται να αναφέρω οτιδήποτε περισσότερο από τον Νόμο.
Ωστόσο, οφείλω ως συνήγορος υπεράσπισης όχι μόνο να προφυλάξω τον εντολέα μου, αλλά και να προστατεύσω την κοινή γνώμη από ξενοφοβία και ρατσισμό.”
Μετά τιμής
Παράσχος Σαμαράς, Δικηγόρος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Η άποψη του 51χρονου Ιρανού που φέρεται ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης…”

  1. […] Δυστυχώς, δεν μπορώ να εισέλθω στην ουσία της υπόθεσης διότι η Κύρια Ανάκριση είναι μυστική και απαγορεύεται να αναφέρω οτιδήποτε περισσότερο από τον Νόμο. Ωστόσο, οφείλω ως συνήγορος υπεράσπισης όχι μόνο να προφυλάξω τον εντολέα μου, αλλά και να προστατεύσω την κοινή γνώμη από ξενοφοβία και ρατσισμό.» Μετά τιμής Παράσχος Σαμαράς, Δικηγόρος Πηγή […]

Αφήστε ένα σχόλιο