Ημερίδα στο Επιμελητήριο με θέμα: «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη…”

viosimi energeia

Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου  Ημερίδα με θέμα: «Βιώσιμη Ενεργειακή Ανάπτυξη σε Περιφερειακό, Διαπεριφερειακό και Διασυνοριακό Επίπεδο- Δημόσια Διαβούλευση», που οργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως εταίρου στο ευρωπαϊκό έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΝ», του προγράμματος Ελλάδα-Κύπρος. Σκοπός της Ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – Εξοικονόμησης Ενέργειας, η παρουσίαση του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΝ», καθώς και των επιδεικτικών έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο αυτού.

Η Ημερίδα απευθύνεται στο ευρύ κοινό, καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που σχετίζονται με τις ΑΠΕ και την ΕΞΕ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. Θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα παραδοτέα που αφορούν στη συμμετοχή του Βορείου Αιγαίου στο έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΝ».

Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για την ανάπτυξη δράσεων δικτύωσης μεταξύ των φορέων που σχετίζονται με τις ΑΠΕ και τις ΕΞΕ, καθώς και για την ενημέρωση του κοινού και των τοπικών εταιρειών που σχετίζονται με το χώρο αυτό. Έχουν προσκληθεί ειδικοί σε αυτό το χώρο, με σκοπό την πραγματοποίηση στοχευμένων παρουσιάσεων σε σχέση με το Βόρειο Αιγαίο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο