Ηγετική εμφάνιση του υποψήφιου Δημάρχου Λέσβου Φωτή Ξύδα στην ημερίδα της Youth Voice

xidas-ekdilosi-1

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου πρέσβης κ. Φωτής Ξύδας  παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα που  διοργάνωσε, το Σαββάτο 5 Απριλίου, η νεανική εφημερίδα Youth Voice.

Στόχος της  εν λόγω ημερίδας ήταν να αναδειχθούν οι δυνατότητες τόσο της Λέσβου, ως τόπος  προορισμού επισκεπτών και τουριστών, όσο και των προϊόντων της, προκειμένου να  καταστούν η ονομασία “Lesvos” και «λεσβιακά προϊόντα» παγκοσμίως γνωστές  φίρμες.

Επί των δυνατοτήτων αυτών παρουσίασαν τις προτάσεις τους ο γνωστός  επιστήμων Dr. Γιάννης Σουβατζής καθώς και ο οικονομολόγος κ. Άγγελος Μουζάλας,  ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για τις δυνατότητες που παρουσιάζονται  στον τομέα αυτόν μέσω των τεχνολογικών και επικοινωνιακών δυνατοτήτων που  υφίστανται σήμερα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φ.Ξύδας, στον χαιρετισμό του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη νεολαία του νησιού μας και στις δυνατότητες που  παρουσιάζονται με τη χρήση της τεχνολογίας στηριζόμενος, όπως είπε στην πείρα  που απεκόμισε υπηρετώντας σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Εξέφρασε τη  βεβαιότητα ότι η Λέσβος μπορεί να γίνει παγκοσμίως γνωστή εφόσον αξιοποιηθούν  οι δυνατότητες της και η ποιότητα των προϊόντων της.

Υποσχέθηκε  δε στους  παρευρισκόμενους ότι, εφόσον ο συνδυασμός του εκλεγεί στις επικείμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές, η τυποποίηση του ονόματος της Λέσβου (brand name  Lesvos) θα είναι μια από τις βασικές προτεραιότητές του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο