“Εφυγε” ο πατέρας του Βαγγέλη Βλάχου – Καλό ταξίδι “Κυρ-Γιώργη” – Γράφει ο Α. Αντωνόπουλος

aelk-vlaxos

Ο τεχνικός της Καλλονής Βαγγέλης Βλάχος, έδειξε σήμερα την επαγγελματική του ευσυνειδησία…

Πριν από τον αγώνα της Καλλονής, ο αγαπημένος του πατέρας ο Κυρ-Γιώργης, “έφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων !!!

Ο Βαγγέλης Βλάχος έσφιξε την καρδιά του και πήγε στο γήπεδο, για να μπορέσει να κοουτσάρει την Καλλονή…

Δείτε τι μας γράφει ο συνάδελφος Αντώνης Αντωνόπουλος:

“Τον περίμενα στην πόρτα της αίθουσας τύπου στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας» μετά την λήξη της μετάδοσης που είχα κάνει για τον FReal fm.Ήθελα να τον αγκαλιάσω και να του ευχηθώ καλή δύναμη στην επαγγελματική του προσπάθεια στο πάγκο της Καλλονής. Με πρόλαβε. «Τον χάσαμε τον Κυρ-Γιώργη Αντώνη, «Έφυγε» σήμερα…» Με αιφνιδίασε. Με γύρισε 25 χρόνια πίσω. Τότε που γνώρισα τον Κυρ-Γιώργη,τον πατέρα του φίλου μου βαγγέλη Βλάχου από την Νέα Αρτάκη της Εύβοιας. Τότε που ο Βαγγέλης από την ΑΕΚ πήγε στον Παναθηναϊκό. Άνθρωπος της πιάτσας ο Κυρ-Γιώργης με ταβέρνα στη Νέα Αρτάκη, αγνός αυθεντικός, γνήσιος. Αυτό που ήταν να πει θα το έλεγε αρέσει δεν αρέσει.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση τότε ,που τον Κυρ-Γιώργη δεν τον εντυπωσίαζε ο χαμός που γινόταν από την τεράστια δημοσιότητα του γιού του. Του άρεσε που ήταν πολύ καλός παίκτης ,αλλά μεγαλύτερη αξία για αυτόν είχε να άκουγε καλές κουβέντες για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του γιού του. Όταν άκουγε ο Κύρ-Γιώργης ότι ο Βαγγέλης είναι καλό παιδί ,φώτιζε το πρόσωπο του. Αυτοί που με ξέρουν ,και ο Βαγγέλης με ξέρει καλά, γνωρίζουν ότι είμαι από υπερβολικά μέχρι και… επιζήμια για έμενα ειλικρινής ,όπως είναι και αυτος αλώστε. Σοκαρίστηκα στο άκουσμα της φυγής του πατέρα του παρά το γεγονός ότι είχα να τον δω χρόνια. Έχω την λεβέντικη εικόνα του στη μνήμη του και εκεί θα μείνει. Ξέρω πόσο τον αγαπούσε και τον σεβόταν απεριόριστα ο φίλος μου Βαγγέλης. Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο θα τον αποχαιρετήσει σήμερα στη Νέα Αρτάκη, στο τόπο τους. Από εκεί που ξεκίνησε και το οδοιπορικό. Από εκεί που έφευγε ο Κυρ-Γιωργης και τον συναντούσα στο ΟΑΚΑ ,όταν είχα ρεπορτάζ με την τηλεόραση ,η μεταδόσεις για το ραδιόφωνο και τα λέγαμε.

Δεν ζήτησα την άδεια από τον φίλο μου Βαγγέλη Βλάχο για να σας γράψω όλα αυτά, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο της πολύχρονης φιλίας μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Βαγγέλης δεν θα με παρεξηγήσει γιατί ξέρει τον χαρακτήρα μου.

«Καλό ταξίδι» Κυρ-Γιώργη. Θα σε θυμάμαι πάντα λεβέντη.

Αγαπημένε φίλε Βαγγέλη να σε έχει ο θεός καλά ,να τον θυμάσαι και να τιμάς όπως κάνεις όλα αυτά τα χρόνια τις αρχές και τις αξίες που σου έδωσε μαζί με την μητέρα σου.Καλή δύναμη ,και πολλές επιτυχίες μέσα από την καρδιά μου φίλε.

Γιατί τις αξίζεις και τις μπορείς.”

Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος

Δημοσιογράφος REAL FM-pamesports.gr

Α΄ Αντιπρόεδρος Π.Σ.Α.Τ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο