Ευχαριστίες συμπολίτη μας προς γιατρούς και το διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης…

nosokomeio mytilinis

Με επιστολή του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Χημικός Ηλίας Πολυχνιάτης ευχαριστεί γιατρούς και το διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βασίλη Μουζάλα  και αναφέρει:

“Μετά από διάγνωση καταπέλτη στα «επείγοντα» του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, «ιογενούς προέλευσης βαριά πνευμονία» προϊόν  της τελευταίας εξέλιξης ιού της  γρίπης, μετά από τουλάχιστον τριήμερο φτερούγισμα γύρω από τη φλόγα του κεριού, ευτυχώς χωρίς κάψιμο και μετά από θητεία δύο εβδομάδων στο πνευμονολογικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, από όπου εχθές βγήκα εφοδιασμένος με τα διαπιστευτήρια υγείας και τις ευχές των γιατρών του, νομίζω ότι μπορώ με ασφάλεια και οφείλω να διακηρύξω ότι, ναι, έχουμε στο νησί μας, στην πόλη μας ένα νοσοκομείο για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι, ένα πραγματικό Ασκληπιείο όπου σμιλεύεται μεθοδευμένα η υγεία από ικανούς και έμπειρους επαγγελματίες, σ’ ένα περιβάλλον με έντονη ανθρωπιστική διάσταση. Και έχουν ονόματα αυτοί οι επαγγελματίες, όσοι τουλάχιστον γνώρισα ως γιατρούς του πνευμονολογικού και της εντατικής, λέγονται Δ. Ανδρεάδης, Αθ. Ξυνέλλη, Ευάγγ. Καλογηράτος, Γ. Εμμανουήλ, Π. Κούτουκας, Ανδρέας Γεωργίου. Και βέβαια, αν τους γνώριζα, ασκεπτί θα προσέθετα το  προσωπικό στα «επείγοντα» που με υποδέχτηκε όταν προσέτρεξα στο νοσοκομείο. Καθ’ όσο δε αφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό καταγράφω ότι στις δύο εβδομάδες δεν υπήρξα μάρτυρας ούτε ενός περιστατικού «κίτρινης γκρίνιας», απεναντίας μέσα στο τρέξιμό τους εύρισκαν το χρόνο για ένα πολύτιμο για εμένα χαμόγελο.

Τους ευχαριστώ όλους.

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που στην περιπέτειά μου βρέθηκα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και μακαρίζω το Διοικητή του νοσοκομείου και φίλο μου Βασίλη Μουζάλα που διοικεί έναν οργανισμό με  προσωπικό υψηλού επιπέδου.

Αισθανόμενος ως στοιχειώδη οφειλή μου την κατάθεση αυτής της  εμπειρίας μου,

με εκτίμηση,

 

Ηλίας Πολυχνιάτης “

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο