Ευκαιρία εργασίας στην Αυστραλία – Ζητούνται Έλληνες για προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων


frondida ilikiomenon
Μεγάλη είναι η ζήτηση Ελλήνων ως προσωπικό φροντίδας ηλικιωμένων, σύμφωνα με τα στοιχεία φορέων του ελληνισμού της Αυστραλίας.
Η πρώτη γενιά των Ελλήνων μεταναστών έχει γεράσει και οι ανάγκες τους μεγάλες. Κύριο εμπόδιο στην παροχή υπηρεσιών στους παλαίμαχους αγωνιστές της ζωής είναι η γλώσσα. Αυτή τη στιγμή, οι δίγλωσσοι Έλληνες επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών στα προγράμματα π.χ. ανακουφιστικής φροντίδας, φροντίδας στο σπίτι και ατομικής φροντίδας. Η απασχόληση σε αυτούς τους κλάδους απαιτεί την απόκτηση σχετικού πιστοποιητικού σπουδών και σχετικής λειτουργικής γλωσσικής επάρκειας Αγγλικής.
Για το σκοπό αυτό, και όχι μόνο, στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν στην Αυστραλία για σπουδές, αλλά και για πρώην κάτοικους της Αυστραλίας (Αυστραλοί υπήκοοι) που σκέφτονται να επιστρέψουν στη χώρα.
Το ΙΤΗΕΑ (ΙΤΗΕΑ: Institute of Tertiary and Higher Education Australia – Ινστιτούτο Τριτοβάθμιας και Ανωτάτης Εκπαίδευσης Αυστραλίας – www.ithea.edu.au) είναι ένα αναγνωρισμένο (σύμφωνα με τις Αυστραλιανές αρχές) τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το οποίο διαθέτει τους ακόλουθους κλάδους φοίτησης: Φροντίδας Ηλικιωμένων, Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αγγλικής (επίπεδο αρχάριων, προχωρημένων και επαγγελματιών), Προσχολικής Αγωγής και Βρεφονηπιαγωγών, Κοινωνικών Υπηρεσιών και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα σεμινάρια αυτά, να επικοινωνήσουν με τον Παναγιώτη Ιασωνίδη (Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΙΤΗΕΑ), μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο pj@ithea.edu.au και να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τα ακόλουθα στοιχεία:-
Ονοματεπώνυμο:
Πόλη κατοικίας:
Σταθερό τηλέφωνο:
Κινητό τηλέφωνο:
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Ηλικία:
Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής των ενημερωτικών σεμιναρίων θα γνωστοποιηθεί μέσω email στον κάθε ενδιαφερόμενο.
Είσοδος στα σεμινάρια θα επιτραπεί ΜΟΝΟ με σχετική πρόσκληση από το κολλέγιο ΙΤΗΕΑ.
Home – ITHEA The Institute of Tertiary and Higher Education Australia
The Institute of Tertiary and Higher Education Australia offers courses in ESL, Business and Community Services including Early Childhood Education
ithea.vic.edu.au

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο