Επιτυχίες αθλητών και αθλητριών της “Αθλοκίνησης” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

athlokinisi-1 

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουνίου διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Οι κορυφαίοι της κατηγορίας κατάφεραν να δείξουν το ταλέντο τους και να σημειώσουν επιδόσεις αντάξιες των προσδοκιών.

Από το σωματείο «ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» έλαβαν μέρος και έφεραν τα παρακάτω εξαιρετικά  αποτελέσματα οι:

  • ΦΙΑΣΚΑ ΜΙΧΑΕΛΑ

2ηΠανελληνιονίκης  στα 3000Μ με επίδοση 10.42.84 και 3η Πανελληνιονίκης στα 5000Μ με επίδοση 19.18.17.

  • ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑ

2ηΠανελληνιονίκης στα 400Μ με επίδοση 57.39 & 10ηστα 200Μ με επίδοση 26.20

  • ΧΑΤΖΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ

5οςΠανελληνιονίκης στο ΄Αλμα Επί Κοντώ με επίδοση 4.80Μ.

  • ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ

8οςΠανελληνιονίκης στον Ακοντισμό με βολή 53.06Μ.

athlokinisi-2

Ο καιρός και σε αυτούς τους αγώνες δεν στάθηκε σύμμαχος στις προσπάθειες των αθλητών –τριων. Την Κυριακή, δεύτερη ημέρα των αγώνων  τα αγωνίσματα των τελικών,  μεταξύ των οποίων και τα 200μ που έλαβε μέρος η ΑΡΓΥΡΟΥ των 3000μ που έλαβε μέρος η ΦΙΑΣΚΑκαθώς και του Ακοντισμού που συμμετείχε ο ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗΣ,  έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών.

athlokinisi-3

Ο Φάνης Θεριουδάκης στάθηκε για άλλη μια φορά  άτυχος γιατί εκτός από τις άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν,  είχε και τραυματισμό στον αγκώνα και  έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνισμά  του, κάνοντας μόνο τις τέσσερις  από τις έξι προσπάθειες  που δικαιούνταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΦΙΑΣΚΑ – ΑΡΓΥΡΟΥ και ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ανήκουν στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων,  όμως  κατάφεραν επάξια να ανταπεξέλθουν και να συναγωνιστούν με αθλητές-τριες μεγαλύτερης κατηγορίας και να φέρουν αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα.

Περιμένουμε από τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ να ανακοινώσει την σύνθεση της εθνικής ομάδας ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ όπουκανονικά θα συμμετέχουν η Φιάσκα

Μιχαέλα και η Αργυρού Μαρίταγια να  αγωνιστούν στα 3.000μ.,  400μ&4χ400μ αντίστοιχα. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΪΔΩΝ  θα διεξαχθεί  στο Πιτέστι της Ρουμανίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου.

athlokinisi-4

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  τους αθλητές-τριες και τις οικογένειές τους,  τον προπονητή τους κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΝΤΟ  και το σωματείο τους «ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ»  για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν  και τις επιτυχίες που φέρνουν στο νησί μας και καλή επιτυχία να έχουν στους αγώνες που θα συμμετάσχουν εκπροσωπώντας την Εθνική μας ομάδα. Τέλος ευχόμαστε περαστικά και  ταχεία ανάρρωση στον ταλαντούχο αθλητή του ακοντισμού Φάνη Θεριουδάκη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο