Επιτέλους… Εκπαιδευτικός στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδου – Ευχαριστίες στον Αθανασίου

sxoleio-geras

Μετά από μήνες προσπαθειών και κινητοποιήσεων, με όσα μέσα και τρόπους μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε, ενημερωθήκαμε χθες, 22 Ιανουαρίου, ότι ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς που διορίζονται με τις τελευταίες πιστώσεις υπάρχει και ένας/μία που προορίζεται για το Δημοτικό Σχολείο Παπάδου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε, εκτός από τα αισθήματα δικαίωσης των αγώνων μας και ανακούφισης για την αίσια – τελικά –  έκβασή τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν την προσπάθειά μας: τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας και άλλων σχολείων, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Σκοπέλου, Περάματος, Παλαιοκήπου και Κάτω Τρίτους, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και άλλων σχολείων, το  Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου,  τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κατσαβέλλη, το Δήμαρχο Λέσβου κ. Γαληνό,  τον κ. Ιωάννη Ζερδελή, βουλευτή του Ν. Λέσβου, τα Μέσα Ενημέρωσης (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά) που συνέβαλαν στην ανάδειξη του προβλήματος.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε στον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, με τον οποίο μας έφερε σε επαφή ο νομικός εκπρόσωπος ομάδας γονέων κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης, για την επισταμένη ενασχόλησή του  από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το θέμα και μάλιστα πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, και την προσωπική του  καθοριστική μεσολάβηση για την επίλυση του προβλήματος.

Ευελπιστούμε πως δε θα χρειαστεί να καταφύγουμε ξανά σε ακραίες λύσεις για να διεκδικήσουμε αυτονόητα δικαιώματα των παιδιών μας, δεσμευόμαστε όμως πως θα το κάνουμε, όταν αυτά θίγονται κατάφωρα.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

 

Γεώργιος Ντίνος                                           Κωνσταντίνος Βούρος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο