Επί τέλους… Ένα αντρίκιο ΟΧΙ από το Νίκο Σηφουνάκη στην αδικία του ΕΝΦΙΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

sifounakis 31

Την αντίθεσή του με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ εξέφρασε ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σηφουνάκης υποστηρίζοντας ότι δεν θα συναινέσει σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και δημιουργούν αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους.

«Δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να αναπολήσω το ΕΕΤΗΔΕ, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μιας εξόφθαλμης αδικίας», τόνισε ο κ. Σηφουνάκης μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν διευκρίνισε πάντως αν θα καταψηφίσει την τροπολογία ή αν θα επιλέξει άλλο τρόπο αντίδρασης -για παράδειγμα να απουσιάσει- δίνοντας την ευκαιρία στο κόμμα του να τον αντικαταστήσει στην ερχόμενη ψηφοφορία, όπως έχουν το δικαίωμα να πράξουν τα κόμματα κατά τη διάρκεια των θερινών τμημάτων της Βουλής.

 

ΠΑΣΟΚ: Αντικαθίσταται ο Νίκος Σηφουνάκης επειδή δεν ψηφίζει τον ΕΝΦΙΑ

Τη θέση του κ. Σηφουνάκη θα πάρει άλλος βουλευτής στο θερινό τμήμα, ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες διαρροών κατά την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών

Η αντικατάσταση του Νίκου Σηφουνάκη στο Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής, επειδή δεν προτίθεται να ψηφίσει την τροπολογία που αφορά στον ΕΝΦΙΑ, είναι ειλημμένη, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ.

Τη θέση του κ. Σηφουνάκη θα πάρει άλλος βουλευτής στο θερινό τμήμα, ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες διαρροών κατά την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Σηφουνάκης νωρίτερα είχε εκφράσει τις διαφωνίες του στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, στο οποίο περιελήφθη η τροπολογία.

Η παρέμβασή του δεν αιφνιδίασε το ηγετικό επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη, καθώς οι διαφωνίες του ήταν ήδη γνωστές σε αυτούς.

«Προσωπικά, για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν -και δικαίως- ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους» ανέφερε ο κ. Σηφουνάκης στη Βουλή κατά την ομιλία του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιπλέον τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα φτάσω στο σημείο να “αναπολήσω τον ΕΕΤΗΔΕ”, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μίας εξόφθαλμης αδικίας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο