Επίσκεψη του Προέδρου του ΤΣΑΥ Ευστάθιου Τσούκαλου στο “Σάρλιζα”

sarliza-prroedros-tsay-1

Μετά από την τελευταία συνάντηση των  επαγγελματιών  ενοικιαζόμενων δωματίων Λουτροπόλεως  Θερμής με τον Βουλευτή του Νομού μας  Χαρ. Αθανασίου,ανέλαβε την πρωτοβουλία, να επισκεφτεί το νησί μας ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Υγειονομικών του Ε.Τ.Α.Α κ. Ευστάθιος Ναπολέων Τσούκαλος, προκειμένουνα αποκτήσει ιδίαν αντίληψη για τις εγκαταστάσεις του ιστορικού αυτού κτηρίου.

Τούτο  κρίθηκε απαραίτητο,ώστε ο Πρόεδρος του ταμείου να μπορεί να  κάνει θετική εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο,προκειμένου να εγκριθεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Ταμείου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπως προβλέπεται στην τροπολογία του νόμου 4315/2014,εισηγητής της οποίας ήταν ο κ. Χαρ. Αθανασίου.

sarliza-prroedros-tsay-2

Την επίσκεψη αυτή πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ταμείου το Σάββατο 19-6 και παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Λέσβου Ευστράτιος Κύτελης, Χρύσανθος Αργυρίου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου Προβέντζας Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου Απόστολος Βαλτάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στρατής Καραγεωργίου, Θεόδωρος Καραγιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Θερμής Δημ. Καμινής, ο π. Αντιδήμαρχος Θερμής Κ. Κουνέλλης, ο π. πρόεδρος Γ. Διγιδίκη, ο κ. Η. Διγιδίκης μέλος ΝΟΔΕ, ο Πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων Παναγιώτης Σταμπουλής και αρκετοί κάτοικοι.

sarliza-prroedros-tsay-3

Ο Βουλευτής Χαρ. Αθανασίου ευχαρίστησε  όλους τους εμπλεκόμενους του θέματος για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε να δοθεί λύσει στο χρονίζον αυτό θέμα και ελπίζει ότι οι λουτρικές εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν σύντομα προς όφελος της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο