Επίθεση Γεωργούλα σε Κουνιαρέλλη για ρουσφετολογικές προσλήψεις και απάντηση σε Αστυρακάκη – Αντωνέλλη

georgoulas-stratis 3

Σχετικά με τις ρουσφετολογικές προσλήψεις διμηνιτών το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Κίνησης ¨ο Άλλος Δρόμος¨ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Ο κ. Κουνιαρέλλης επιλέγει να πνίξει την Μυτιλήνη και τα χωριά της το καλοκαίρι στα σκουπίδια μόνο και μόνο για να κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις 100 διμηνιτών παραμονές των εκλογών συντηρώντας το καθεστώς ομηρείας ενώ γνωρίζει ότι η εξάντληση των πιστώσεων για το έκτακτο προσωπικό μπορεί να οδηγήσει σε ασφυξία τον Δήμο.

Η Δημοτική Κίνηση «ο Άλλος Δρόμος» είναι εναντίον των ευέλικτων μορφών εργασίας και της υπέρ της κατάργησης του θεσμού των διμηνιτών που αποτελούν ένα καθεστώς σύγχρονης δουλείας.

Ο Στράτος Γεωργούλας έχει ήδη δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε σχεδιασμό για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα σύμφωνα με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο που δίνει αυτή τη δυνατότητα στους νησιωτικούς Δήμους.​

Σχετικά με τις ανακοινώσεις του κ. Αστυρακάκη και της κ. Αντωνέλλη το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Κίνησης ¨ο Άλλος Δρόμος¨ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε η σπουδή και ο προσωπικός χαρακτήρας των ανακοινώσεων της κ.Αναστασίας Αντωνέλλη και του κ.Κώστα Αστυρακάκη νυν στελεχών της Δημοτικής Αρχής του κ. Βουνάτσου αμφότεροι υποψήφιοι με τον κ. Γαληνό. Αυτό δείχνει ότι προσωπικός τους στόχος και πραγματικός αντίπαλος είναι ο Στράτος Γεωργούλας και η Δημοτική Κίνηση «ο Άλλος Δρόμος» με το νέο που φέρνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του τόπου μας.

Οι κ. Αστυρακάκης και Αντωνέλλη προσπαθούν να καλύψουν την γύμνια της δημοτικής αρχής που υπηρέτησαν 3,5 χρόνια. Εμείς από την μεριά μας δεν θα τους ακολουθήσουμε αλλά θα εξακολουθήσουμε με παρεμβάσεις μας να τους αποκαλύπτουμε και αυτούς και την μνημονιακή πολιτική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που υπηρέτησαν και επιδιώκουν να συνεχίσουν να υπηρετούν με νέο επικεφαλή τον κ. Γαληνό.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Επίθεση Γεωργούλα σε Κουνιαρέλλη για ρουσφετολογικές προσλήψεις και απάντηση σε Αστυρακάκη – Αντωνέλλη”

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΗΤΑΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΝΙΑΡΕΛΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΗ ΔΙΜΙΝΙΤΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΑΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ

Αφήστε ένα σχόλιο